Услуги

Рекламно
Осветление

Рекламно осветление, rgb осветление на ниска цена. Обадете ни се или изпратете запитване чрез контактна форма/имейл!

Какво представлява рекламно осветление

Колкото и красиво и изискано да е обзаведен офисът Ви, колкото и впечатляващ да е интериорът или екстериорът, който използвате, ако няма светлина, която да подчертае детайла, ефектът на красивото околно пространство се губи. Затова изборът на осветление е от изключително значение. 

Екипът на ВИП Реклама разглежда рекламното осветление на фасадата или цялата сграда и осветяването на отделни елементи от вътрешната архитектура на даден обект като важен детайл от общия екстериорен или интериорен план на един 3D проект.

Открояващ се дизайн

Осветлението трябва да се откроява на фона на цялата екстериорна или интериорна композиция. Едновременно с това трябва да бъде идеално интегрирано с нея. За да постигнем това съчетание, ние се придържаме към идеята за единен стил на цялата композиция, която се осъществява чрез хармония и единство на отделните детайли, подредеността им – симетрична и асиметрична, поставяне на акцент върху определен водещ детайл и баланс между всички елементи.

Индивидуалност

За всяка отделна поръчка се прави индивидуален проект, за да се определи начина на осветяване:
– Светещ надпис – Светещи букви с вграден източник на светлина – Светодиодни надписи и изображения.

Професионален подход

Следващата стъпка е интегриране на рекламното осветление в цялостния дизайн на фасадата или в определеното място за поставяне в интериора. Изборът на определен дизайн и подходящо осветление се прави от нашия професионален екип в пълно съгласие с възгледите на клиента

Начин на осветление

Основното е синхронът с околното пространство. По-нататък в работата по рекламното осветление идва изборът на вида осветителни тела и материали. Най-обикновеният вариант е изграждането на така наречените светещи кутии с луминисцентни лампи, които вече напълно са заменени от диодното осветление, което намалява драстично консумацията на електроенергия. Освен това визията им е активна 24 часа в денонощието. Луменът създава по-приятна атмосфера за работа. Също така осветява по-добре от LED осветлението.

RGB осветление

Рекламна агенция ВИП Реклама Ви предлага динамично, художествено, цветно и променливо(RGB), декоративно, архитектурно, фасадно и креативно осветление. Можем да Ви осигурим всички възможни приложения за осветяване за сгради и открити площи. Изработваме осветителни тела за пътища, училища, тунели, магазини и спортни съоръжения. Продуктите ни са тествани и имат максимална издръжливост, защита и безопасност. ВИП Реклама Ви предлага светлинно проектиране, одити, инженеринг за намаляване на енергоразходите и измервания. Продуктите ни се отличават с изключителен дизайн и качество. Разнообразието на видовете интериорно осветление, което ще намерите при нас, ще задоволи всеки вкус, ще отговори на изискванията за всяка част от интериорното пространство. Ние гарантираме висококачествен и устойчив краен продукт. Станете наш клиент, а ние ще станем Ваш партньор в динамичния рекламен пазар. Посетете сайта ни и изберете своята рекламна поръчка!

b

Издръжливост

Изключителен дизайн

Непостигано качество

Информационни табла, билбордове

Друг вид рекламно осветление е чрез прожектори, използвано за билбордове или табла. Прожекторите обикновено са с метал-халогенни лампи с висока мощност и висок клас на защита от проникване на вода. Неоново осветяване. Неоновите рекламни продукти са незаменими, изключително красиви, с постоянен поток на ярка светлина, устойчиви на атмосферни условия, с дълъг живот, през който запазват интензитета на светене. През деня те доминират по интензитет на светене. Пикселни технологии. Приложението на диодни пиксели набира все по-голяма популярност със своята многофункционалност, ефектна динамика и възможност за многократно препрограмиране и персонализиране. Това е най-модерната и иновативна страна на рекламното осветление. Доминиращата част от рекламно – информационното осветление заемат светлинните фирмени табели, рекламните пана и информационните табели и табла. В общ вид този тип светлинна реклама представлява кутия с произволна форма, чиято фронтална стена пропуска светлина.

Светещи панели

Светещите панели са от полупрозрачен матов материал и върху тях се разполагат букви или други рекламни елементи, осветени отвътре от равномерно разположени светлинни източници. За да се постигне по-голям светлинен контраст на изображението може да се прибегне до поставянето на тъмни фигури на светъл фон или обратно. Така се постига по-добра четимост на надписите от по-голямо разстояние.
Проектирането на светлинните надписи е свързано с редица задачи: графичен дизайн на търговската марка, изграждане на дневна и нощна визия на светлинния рекламен обект, електротехническо проектиране, осигуряване на експлоатацията и поддръжката на светлинната реклама. Как се изгражда композицията на светлинното средство? След избора и изработката на рекламата, която ще бъде осветена, се преминава към прилагане на специфични знания и умения, свързани с ролята на светлината. Избират се подходящите пропорции на светлинно изявените елементи. Генерира се единен светлинен строй. Работи се за хармоничното изграждане на композицията.

Светлинна реклама

След това светлинната реклама се адаптира към мястото, което ще заеме. Колкото по-високо разположена е, толкова по-голяма трябва да бъде. Следващата задача е цветовото изграждане на светлинната композиция. Тя трябва да бъде съобразена с дейността на рекламираната компания. Изборът на добре подбрани цветове спомага за открояването и идентифицирането на компанията в пъстрата градска среда. Тук се взима предвид и психологическото въздействие на цветовете и асоциациите, които интуитивно възникват в съзнанието на наблюдателя. Уеднаквяването на цветовете на тематично близки обекти допринася за бързата ориентация на клиентите и по-високата надеждност на информационното тяло. Светлинната динамика също се съобразява с психо-физиологичните възможности на човешкото възприятие. Вниманието се фокусира върху пулсиращите светлинно източници, но те натоварват зрителния орган и затова пулсацията на светлината трябва да бъде добре преценена.

Ние ви предлагаме най-доброто рекламно осветление на пазара.

Позициониране на рекламно осветление

Позиционирането на светлинната реклама трябва да осигури условия за добра видимост от възможно най-голям брой хора и затова стратегическите точки на наблюдение следва да се установят добре. Натрапчивото въздействие на ярката светлина, създаващо светлинно замърсяване също трябва да бъде взето предвид, за да може рекламното осветление да бъде наистина ефективно, а не дразнещо, досадно, натрапчиво и смущаващо. Така че рекламното осветление е важна и неделима част от създаването на един рекламен продукт и то изисква професионално отношение, за да се постигне търсеният ефект.

Проекти – рекламно осветление

Разгледайте готовите ни професионално изработени и монтирани проекти.

Време е вашия проект да се осъществи
Изпратете запитване!

Ще получите отговор съвсем скоро.