Изберете страница

Рекламно фолио

Рекламно фолио – цени, за коли, за витрини – всичко, което бихте искали да знаете във връзка с рекламно фолио.

Рекламно фолио
Рекламно Фолио

Бюджетна реклама

Цветното самозалепващо рекламно фолио е най-бюджетният вид масова реклама, защото материалите, които се използват, са с ниска себестойност. Самата изработка и монтажът на рекламата траят няколко дни, така че това е и бърза реклама, с която за кратко време се постига желаният ефект. Изрязването на стикери и надписи от самозалепващо фолио е една от най-евтините технологии, които се използват за външна реклама. Затова приложението му е почти неограничено -за надписи, лога, емблеми, етикети, стикери, за витрини, автомобили, всички видове външни и вътрешни рекламни продукти и други.

Видове фолиа, които предлагаме

Хвърлете поглед върху другите ни страници!

Фолио за прозорци

Предлагаме Ви изработка и лепене на фолио за прозорци.

Самозалепващо фолио

Разгледайте страницата ни за самозалепващо фолио!

Фолио за стъкло

Вижте страницата ни за фолио за стъкло!

ПВЦ фолио

Един от рекламните продукти, които предлагаме е ПВЦ фолио.

Перфо фолио

Предлагаме изработка, както и монтаж на перфо фолио.

Пясъкоструйно фолио

Пясъкоструйно фолио е само част от нещата, които предлагаме за изработка и монтаж.

Фолио за стени

Вижте нашата страница за фолио за стени!

Фолио за врата

Имате способността да разгледате страницата ни за фолио за врата!

Най-нови проекти

Разгледайте нашите готови проекти!

Рекламно Фолио
Рекламно Фолио
Рекламно Фолио
Рекламно Фолио

Рязането на фолио на плотер е технология с високо качество на изпълнените продукти, поради това, че работата на машината за рязане се управлява по компютърен път. Получените продукти са изключително прецизно изрязани. Затова плотерното рязане е експресна услуга, предлагана от фирмите за производство на рекламни материали, която е много търсена и с широко приложение.

Цени

Основен въпрос, когато говорим за рекламно фолио е цени за него. Това е изключително бюджетна реклама, която в същото време е бърза, лесна за изпълнение, предлага много възможности за избор, поради разнообразието на фолиата във всякакъв аспект – цветове, видове, приложение. Затова използването на рекламно фолио е най-масовата реклама днес.

Рекламно Фолио
Рекламно фолио

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас

За коли

За постигане на точно определена цел се използва определен вид рекламно фолио. Една от най-ефективните и зрелищни реклами с фолио се прави върху автомобилите. Операцията се нарича брандиране и на нея се подлага както фирмен автомобилен парк, така и частни коли.

Съществуват много видове фолиа за надписване с фирмено лого или текст. Всяко рекламно фолио за коли, произведено специално за целта, повече познато с названието каст фолио, притежава  характеристики, отговарящи на изискванията при експлоатация. Може да се използва и карбоново фолио, с което боята се предпазва от удари на камъчета по време на движение. Служи също за прикриване на дефекти по боята на капака, калника или друг елемент на автомобила.

Освен че е забележима, рекламата върху служебната кола е мобилна, което я прави отличен рекламоносител. Поставянето на рекламно фолио за коли, е с дълготраен живот и няма нужда от специално поддържане, тоест то е еднократна инвестиция, която се изплаща многократно в процеса на експлоатация.

За витрини

Друга атрактивна реклама е върху витрините на търговски обекти или други обществени сгради. За тази цел се използва рекламно фолио за витрини. То предлага огромно разнообразие и дава широк кръг възможности, които удовлетворяват всякакви изисквания по отношение на външен вид на витрината на обекта, брандиран с фолио, дискретност в него, пропускливост на светлината и запазване на температурата.