Контактна форма

  Рекламно фолио

  Отлично подготвените ни специалисти ще Ви консултират при избора на рекламно фолио. Изработката на рекламния продукт е със сериозно качество.

  Искате да придадете уникална визия на Вашата фирмена сграда? Желаете да вдигнете класата на своя офис? Искате всеки да забелязва и разпознава Вашите служебни автомобили?
  Рекламна агенция vipreklama.org има безкрайно много идейни решения за Вашата фирма. Ние знаем как се прави ефектна рекламна кампания и можем да станем Ваш партньор в изискания свят на рекламата.
  Измежду многобройните възможности за ефективна и в същото време изискана реклама, Ви представяме рекламни продукти, изпълнени с фолио. Това е бърза, масова и качествена рекламна стратегия на ниска цена, която носи запомнящо се послание. С богатата гама от материали и техники за изработка на рекламни надписи с фолио, с която разполагаме, нашите специалисти ще направят за Вас стилна и красива реклама.
  С фолио може да се облепи всяка равна или огъната повърхност.

  Видове фолиа –  Транслуцентно фолио, ПВЦ фолио, самозалепващо фолио

  Ние знаем как с фолио се прави всяка повърхност да изглежда като дърво, карбон, инокс, или да имитира друг материал според Вашата представа за визията на обекта, да бъде матова или да е истинско произведение на изкуството на витража. Използваме умело възможностите, които дават различните видове фолиа.
   С ПВЦ фолио може да се покрие на практика почти всякаква повърхност и затова то е с най-широко приложение.
   Самозалепващото фолио има лепилен слой, който му осигурява плътно прилепване към всякакви повърхности. Разполагаме с истинско многообразие от цветове в зависимост от начина на приложение – плотерно рязане или печат.
  Транслуцентното фолио се използва за тониране на светещи букви и плоскости и за пълноцветен печат.Подходящо е за светещи реклами със задно осветяване. За средносрочна употреба е много подходящ материал. С него се правят светещи кутии от висок клас, както и апликации на надписи и лога.

  Флуоресцентно фолио

  Самозалепващото се транслуцентно фолио може да има сатенена или полупрозрачна полимерна матова повърхност, която има заслуга при ограничаване на нежеланите отражения.
  Каст (автомобилно) фолио служи за рекламно облепване на автомобилния парк на фирмата. С него се облепват всякакви повърхнини с дълбоки кривини и релефи. Монтажът му е деликатна и високопрофесионална работа. Това фолио е много издръжливо, защото при работа е изложено на външни влияния. Еластичността му е до 30 процента, като в същото време запазва целостта си и прилепва идеално към 3D обекта.
  Флуоресцентното фолио намира приложение при надписи, които трябва да се виждат на слаба светлина или при здрач, без използване на енергийни източници. Осветяването се осигурява от отразяването на входящата светлина. Материалът не заслепява и не образува отблясъци. Увеличаването на ефективността се получава не само при светлина, но и при сянка, когато се използват филми с ярки цветове.

  Светлоотразително фолио, пясъкоструйно фолио, банерно фолио

  Основно предимство е постоянната видимост, независимо от ъгъла на наблюдение, осветлението и климатичните фактори.
  Светлоотразителното фолио е за пътни знаци или светлоотразителни елементи. То отразява силната светлина, а също и тази от фарове на автомобили. Затова е избор на спешните медицински екипи, мотоциклетисти и спортисти. Подходящо е за апликация на превозни средства със сложни кривини, табели и знаци.
  Пясъкоструйното фолио се използва при декорация на витрини, както и за намаляване на видимостта отвън. Известното още като фрост фолио набира непрекъснато популярност, защото служи еднакво добре за матиране на паравани и стъклопакети и за изобразяване на висококачествени графични елементи, ленти, овални, квадратни елементи и фигури за украса.
  Банерно фолио се използва при гъвкави повърхности за външен монтаж с винил. Използва се при изрязване на букви и декорация върху гъвкави повърхности с разнообразни сатенени цветове. Препоръчва се при мокра апликация и е за средна или краткосрочна употреба.

  Трансперантно фолио

  Трансперантното фолио се използва за украса на витрини, прозорци и за витражи. Служи и за фолиране на лого символи и знаци със задно осветяване. Придава стил и жизненост на интериора или екстериора при цветно тониране на прозрачни повърхности и акрилни стъкла. Има отлична светлопропускливост и създава допълнителен комфорт в помощенията, където се полага.
  Перфофолиото намира приложение при брандиране на витрини с рекламно перфорирано фолио с пълноцветен печат. То се нарича също фолио с еднопосочна видимост, тъй като спира погледите отвън навътре, запазвайки в същото време еднопосочната видимост навън. Пропуска обаче светлината отвън навътре и може да се избира видимостта в зависимост от диаметъра на отворите на перфорираната площ. Затова е първият избор при брандиране на витрини. Препоръчва се за кратки и средносрочни рекламни кампании.

  Светеща реклама

  За постигане на точно определена цел се използва определен вид фолио. Светеща вълнуваща реклама с интензивно светене на цветовете се постига с транслуцентно фолио, което има добра пропускливост на светлина и в същото време разсейва равномерно светлината от диодните модули или луминисцентното тяло. То засилва яркостта на рекламните букви, тотеми и табели. Прилага се върху гладки повърхности като стъкло, винил, пластмасови плоскости.

  Каст фолио

  Каст фолиото поема всяка форма на автомобила и затова се използва при брандиране на служебния парк. Подходящо е също за направа на гъвкави самозалепващи стикери и надписи. Може да се залепи също като реклама върху метали, стъкло, ПВЦ и други плоскости.

   

  Ние използваме висококачествени фолиа

  Банерното фолио прилепва перфектно върху гъвкави повърхности и поема температурни разширения затова е подходящо за поставяне на рекламни надписи върху винил или плат.
  Нашите отлично подготвени специалисти ще Ви консултират при избора на необходимото фолио, а изработката на рекламния продукт е с гарантирано качество. Работим с висококачествени фолиа на световния лидер 3М, от които изработваме бързо и качествено разнообразни надписи, матиране на стъкло и витрини, изработване на букви и лога, брандиране на служебни автомобили и всякакви рекламни услуги с фолио.
  Рекламата от фолио, изработена и монтирана от vipreklama.org се отличава с елегантност, оригиналност и качество, изработена е прецизно и професионално, с усет към детайла. Доверете се на нашия опит и ние ще отговорим на Вашите очаквания с труд и постоянство, както и с желание за развитие и надграждане на уменията. Ние знаем как се прави ВИП Реклама!
  Свържете се с нас!