Изберете страница

Самозалепващи стикери за под

Самозалепващи стикери за под – стикер за под, PVC самозалепващи стикери, водоустойчив и декоративен стикер.

Когато еднообразното подово покритие омръзне или просто се захаби, най-лесният и бюджетен начин е да се промени визията му с помощта на самозалепващи стикери за под и подова графика, които са проектирани така, че да дадат възможност за перфектно преобразяване на кухнята, банята, антрето, а защо не на детската или спалнята.

Самозалепващи стикерите за под най-често се поставят върху плочки в банята, кухнята, коридора. Броят на стикерите върху подови плочки се прави на комплект, като броят им зависи от избрания дизайн и е ясно обявен за всеки продукт. Когато се лепи върху плочки, броят самозалепващи стикери в един комплект може да бъде 10,12,24 и така нататък и всеки стикер за под в този комплект е предварително изрязан до избрания размер на плочките. Със сигурност стикерите перфектно ще съответстват на размера на плочките.

С този артикул се придава модерен външен вид на подовото покритие за всяко помещение. Видът им е уютен, удобен, смел или предизвикателен и това ги прави съвместими с всички стилове на интериора – от модерните до традиционните. Самозалепващи стикери за подовите покрития могат да се ползват като акцент за всяка стая.

Как да поставим стикер за под у дома? Това е лесна задача, ако се следват кратките инструкции към продукта. Всеки самозалепващ стикер идва добре комплектован със заявените в поръчката размери, които фирмите изготвят. Процесът е само отлепване на стикера от основата и залепването му върху добре почистената повърхност.

Самозалепващите стикери за под се предлагат със специален защитен слой ламинат, чиято цел е да предпази стикера от избледняване и да улесни залепването и почистването му. Стикерите за под са водоустойчиви. Те се изработват от водоустойчиво PVC фолио, има и винилови самозалепващи стикери, които са цели композиции със сюжет и имат качествата на анимирана и ли рисувана многопластова картина. Те са много популярни за спа центрове, центрове за красота и релакс, за хотели, но и за домашно оформление на подовете. Техният луксозен и уникален дизайн се дължи на високата резолюция на печат с използването на нови технологии, запазващи цветовете ярки през целия период на експлоатация. Обновяването на пода с тях е бързо, лесно и красиво.

Ние сме налице за всяка Ваша поръчка! Свържете се с нас!

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас