Изберете страница

Самозалепващо фолио за под

Самозалепващо фолио за под – декоративно, защитно, PVC – самозалепващо фолио за под.

Когато интериорът вече е омръзнал или когато подът се захаби, излиза на преден план нуждата от обновяване. Кое е най-лесното, ефикасно и бюджетно решение при такъв случай? Нарича се самозалепващо фолио за под. Къде може да се използва този вид фолио и какво представлява?

Фолиото за под може да обнови всякакви подови покрития в затворени помещения. То е подходящо и за външно оформление на паважа. Може да се сложи и на улицата върху асфалт, върху бетон, на павета, в автокъщи, изложбени помещения, пешеходни зони, както и на стълбища. Това е най-бързият и бюджетен начин моментално да се освежи и подобри подовото покритие. Макар че ареалът на използване на самозалепващото фолио за под е твърде широк, най-честото му приложение е в интериора. Банята и кухнята, детската стая, коридорът са най-подходящите помещения за игра с визията. Позволява не само освежаване, но и създаване на приказни сюжети.

Самозалепващото фолио за под се предлага със специален защитен слой ламинат, чиято цел е да предпази фолиото от избледняване и да улесни залепването и почистването му. Фолиото за пода е водоустойчиво. Изработва се от водоустойчиво PVC , има и винилово самозалепващо фолио, което представлява цели композиции със сюжет и има качествата на анимирана или рисувана многопластова картина. Този тип декорация за пода е много популярна за обществени пространство – спа центрове, центрове за красота и релакс, за хотели, но и за домашно оформление на подовете. Техният луксозен и уникален дизайн се дължи на високата резолюция на печат с използването на нови технологии, запазващи цветовете ярки през целия период на експлоатация. Обновяването на пода с тях е бързо, лесно и красиво.

Какви са достойнствата на това фолио? С него се придава модерен външен вид на подовото покритие за всяко помещение. Визията  им е красива, придават уютен, удобен, смел или предизвикателен вид на пода и това ги прави съвместими с всички стилове на интериора – от модерните до традиционните, а защо не и на екстериора. Самозалепващо фолио за под може да се ползва като акцент за всяка стая и за всяко пространство на земята.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас