Изберете страница

Самозалепващо фолио за прозорци

Самозалепващо фолио за прозорци – цени, стъкла – самозалепващо фолио за прозорци.

Полезна информация

Приложенията на фолиото като материал за различни видове услуги са изключително много. Освен че с фолио се облепват витрини, брандират се и автомобили или се правят всякакви по големина реклами, друго приложение, което намира е като самозалепващо фолио за прозорци. Самите фолиа,  от които се изработват рекламни материали, са много видове, разделени в серии според приложението им.  Много често за прозорци се използват тези за плотерно рязане. Най-често това е PVC самозалепващо фолио поради характеристиките му, които го правят подходящо за външна употреба и бюджетно приемливата цена. Цветовото разнообразие, както и физическите характеристики задоволяват всяко изискване.

Един от начините за използване на самозалепващо фолио е лепенето на стъкла на прозорци. То се прави както цялостно, като се покрива стъклото напълно, така и частично. При частичното фолиране се поставя акцента върху декорацията на стъклената повърхност. Фолиото дава неограничени възможности за разнообразяване вида на стъклото и се съчетава идеално с плотерно изрязани елементи, ленти с преливащ ефект, кръгове, надписи или лого на фирмата, когато се поставя в служебни помещения. 

Впечатление

Силно впечатление правят прорязаните лога и интересът към тях е значителен. В дома са подходящи огледалните фолиа, прозрачните фолиа, слънцезащитните и трансперентните, които се поставят на прозорците основно във функцията им на защита – от светлина, за запазване на топлината през зимата, от удар и нараняване при счупване и други.

Цени

Какво можем да кажем по въпроса за самозалепващо фолио за прозорци – цени? Всички видове фолиа се отличават с една и съща характеристика – те са възможно най-бюджетният вариант за защита или декорация на стъклени повърхности. Изпълняват не само защитна и декоративна функция, но са перфектната реклама и са най-бързия и лесен начин за постигане на желаната визия. Тяхната поддръжка е лесна, премахването им също не представлява трудност, а срокът им на експлоатация е голям. Това обяснява защо самозалепващото фолио е най-често използвания материал от рекламните фирми.

Мека и приятна атмосфера

Фолиата, които се използват за облепяне, имат UV защита и създават мека и приятна атмосфера в помещението. Използването на самозалепващо фолио за прозорци осигурява комфорт, индивидуалност, обособяване на помещението,  защита от нежелано външни погледи, създава ярка индивидуалност и разпознаваемост, когато фолирането е извършено професионално.

Разгледайте галерията ни!

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас