Изберете страница

Самозалепващо фолио за стена

Самозалепващо фолио за стена – самозалепващо фолио за стени, декоративно, PVC, ПВЦ.

Полезна информация

Декорациите с текстове от фолио за стените на помещенията добавят нотка свежест в интериора. Те са интересен и закачлив начин за общуване с клиентите на заведения за хранене, магазини, барове, когато се правят в обществени пространства. Могат успешно да намерят място във всякакви браншове. Те придават и подходяща позитивна атмосфера за работа на служителите и са начин за бързо и лесно разпознаване на съответното място.

Същият позитивен ефект се получава при използване на самозалепващо фолио за стена в дома. Най-често обект на декорация са детските стаи, но креативните идеи за останалите помещения в дома също не бива да бъдат пренебрегвани.

За вътрешна декорация

За вътрешна декорация на стените може да се използва изцяло рязано цветно фолио, с което да се облепят кътове за хранене с различни слогани в обществените пространства. Декорацията с фолио за стени вкарва стил на мястото, където се отсяда.

Осъществяване на различни идеи

Самозалепващо фолио за стени може да се използва за осъществяване на различни идеи – фрази за стена от цветно фолио, декорации посредством текстове за стена в заведения или кътове в офиса, във всяко помещение в дома или на рецепцията в хотела. Чрез тази техника бързо и без усилия се създава или променя облика на мястото, което се декорира.

Модерно решение

Използването на самозалепващо фолио за стена е модерно и свежо интериорно и екстериорно решение с отлични възможности за персонализация. То се поддържа и почиства лесно, цветовете на фолиото са устойчиви и фотореалистични, отпечатани са с безвредни бои и това ги прави подходящи за всякакъв тип помещения, включително за хранене. Това интериорно решение лесно се прави да бъде в пълно съответствие с цветовите гами на мебелите, избрани за обзавеждане, тъй като цветовото разнообразие на фолиата е наистина неизчерпаемо. Тя подхожда на всеки стил и освежава всеки интериор.

Неоценим помощник

Силата на външното, както и вътрешното оформление е важен елемент в рекламните кампании. Самозалепващото фолио за стена е неоценим помощник, който работи ненатрапчиво и деликатно за постигане на перфектен резултат.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас