Изберете страница

Самозалепващо фолио за стъкло

Самозалепващо фолио за стъкло – прозрачно самозалепващо фолио за стъкло и прозорци.

Полезна информация

За брандиране на стъкла на офиси, конферентни зали, фирмени помещения, в банки и други административни сгради намират приложение различни видове самозалепващо фолио за стъкло. Най-поръчваният рекламен продукт е матиращото фолио за затъмняване на стъкла, известно и с наименованието пясъкоструйно фолио, тъй като при залепване върху гладка повърхност наподобява бели ситни пясъчни частици, а ако се погледне от друг ъгъл имитира замръзнало заскрежено стъкло.

Самозалепващо фолио за стъкло и прозорци се слага заради комфорта, дискретността и спокойствието на работното място и заради меката приглушена светлина, разсейвана от многобройните частици. Омекотената светлина не е дразнеща за очите и осигурява защита от UV лъчите на силното лятно слънце. Използва се и за ограничаване на видимостта в двете посоки, без това да пречи на осветеността на помещението.

Цялостно или частично

Облепването с прозрачно самозалепващо фолио за стъкло може да бъде цялостно или частично – на фигури, линии или други форми. По тази причина може да се възприеме като част от цялостния интериорен дизайн. Може да съдържа лого, надписи или графичен печат.

За рекламни и декоративни цели

Тъй като има различни нюанси, този тип фолио е подходящо не само за реклама, но и за декорация на витрини, прозорци, стъклени паравани или витражи. За реклама се поставят надписи, лого или букви с рекламно послание или с информационна цел.

(Пример върху стена)

Лесно решение

Всяко самозалепващо фолио за стъкло има собствен лепилен слой, прилепен плътно за лицето и това го прави един от лесните начини за реклама или декорация. Препоръчително е почистване на стъклото преди самозалепващото фолио да бъде приложено върху него. Този материал  често служи и за украса на витрини, офиси, големи търговски обекти.

Рекламата със самозалепващо фолио за стъкло и прозорци няма нужда да бъде узаконявана и това е предимство и улеснение, което работи в негова полза. Могат да се изрязват също различни орнаменти и флорални мотиви, декоративни графики и други елементи за украса.

Добра опция

Изборът на прозрачно самозалепващо фолио за стъкло е добра опция, защото то има UV защита и създава мека и приятна атмосфера в помещението. С фолирането на стъклата се осигурява комфорт, индивидуалност, обособяване на помещението, както и ярка индивидуалност и разпознаваемост на витрината, когато облепянето е извършено върху представителната стъклена стена на сграда.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас