Изберете страница

Светещи кутии

Светещи кутии – светеща кутия, изработка на светещи кутии с неон, светодиоди, от плексиглас.

Какво представляват?

Те са един нов прочит на рекламната табела. Светещата рекламна кутия придава равномерна светлина, която е излъчена от икономичното LED осветление. Светещите кутии могат да бъдат със сменяема визия чрез така наречения backlit film, който е с напечатано изображение, а може да бъде и тип меню с цени. Светещи кутии могат да се изработят с различни форми, големини, като при по-малък размер се транспортират по лесен начин. Могат да бъдат изработени едностранно светещи и двустранно светещи в зависимост от Вашите нужди. Лицето на светещите кутии може да бъде и вид външна реклама, като на светещата част се лепи цветно фолио, което е предвидено за светлинни реклами. Светещите кутии могат да бъдат изработени от алуминий, метал, плексиглас, с транслуцентно фолио, като осветлението в наши дни вече задължително е светодиодно или неон. Разгледайте галерията ни с реклами!

Едно от многото предимства на светещите кутии е фактът, че те създават впечатление в клиентите. То се изразява във чувство за луксозност. По този начин Вашият бранд увеличава авторитета си, както и своята стойност. Ние предлагаме всякакви видове светещи кутии. Изпратете ни запитване, в случай че сте заинтересовани.

Въздействащо представяне

Няма по-ефектен начин за представяне на бизнеса Ви пред широка аудитория от светещите рекламни табели с LED осветление. Те дават възможност не само за информиране на клиентите за Вашия бизнес, но и за неговото бързо разпознаване.

Устойчивост

Рекламирайки се чрез светеща кутия с LED, Вие ще постигнете отлична визия на фирмената си дейност при висока устойчивост и здравина на рекламния продукт, дълъг период на експлоатация и многократна възвръщаемост на инвестицията Ви.

Атрактивни цени и надеждни материали

Ние от ВИП Реклама знаем, че светещите кутии са ключов представител на всяка фирмена политика, затова ще се погрижим те да бъдат перфектно изпълнени с надеждни материали и на атрактивни цени.

Работим за Вас

Ако сте убедени в безспорното предимство на светещата рекламна кутия с LED осветление, която привлича погледа при слаба осветеност или нощем, използвайте го. Ние ще Ви помогнем в това начинание. ВИП Реклама работи за Вас.

Процес на работа

Изпълнението на всяка поръчка започва с идеен проект, който е съобразен изцяло с изискванията на клиента. Работата започва с оразмеряване и възможност за изпълнение на светещата рекламна кутия спрямо мястото, предвидено за монтаж. Следва уточняване на дизайна, материалите и монтирането им, съобразени с Вашите конкретни нужди и собствената Ви визия за рекламния продукт. Едва тогава се пристъпва към изработката на самата външна светеща рекламна табела. След уточнение на всички характеристики всеки клиент получава оферта за цена, която твърде често напасваме според желанието на възложителя.

Идея

Изработка

1

Монтаж

Къде се намираме?

ВИП Реклама е рекламна агенция, профилирана в производство  и монтаж на изделия за външна и вътрешна реклама. Производствената ни дейност е ситуирана в София, квартал Люлин, в центъра на кооперативния пазар.

Опит

През годините на нашата дейност екипът ни е изградил успешно сътрудничество с много клиенти, благодарение на това, че предлагаме комплексни услуги, от индивидуалното разработване на всеки проект, до неговото монтиране и поддържане.

Свържете се с нас

Дейността ни е изцяло в услуга на клиента. Готови сме да отговорим на всеки въпрос и коментар.По тази причина сме създали връзки с клиенти от цялата страна. Независимо дали  Вие и Вашия бизнес сте в центъра на столицата, или се намирате в градове като Варна, Бургас,  Пловдив, Велико Търново, Сливен и други, ние разполагаме с множество продукти, които ще отговорят на Вашите изисквания и сме готови да ги изпълним бързо и качествено.

В нашата работа използваме материали с гарантирано качество и това ни дава възможност да предложим на клиентите трайни, красиви и функционални изделия. Нашата рекламна фирма не работи с подизпълнители. Всичко е изработено от нашия екип от специалисти и затова даваме гаранция за качеството на продукта си, а също така за бързината на изработката и монтажа.

LED модули

Все по-често за вътрешното осветяване на рекламната кутия се използват LED(диодни) модули. LED модулите са отличен избор за осветление, защото работят и при влажни условия, дори под вода, без това да се отразява на работата им. Те са с висока защита от прах и са с многократно по-дълъг живот от луминисцентното осветление, което допреди няколко години беше основния осветител на външни реклами и светещи кутии. LED осветлението е 8 пъти по-икономично от луминисцентното и осветлението с обикновени крушки. Това е инвестиция без загуба и работи без проблеми.С тези модули осветеността е по-ярка и с по-наситени цветове.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас