Изберете страница

Светещи обемни букви

Светещи обемни букви – цена, дизайн, изработка и монтаж на светещи обемни букви.

Светещи Обемни Букви
Светещи Обемни Букви
Светещи Обемни Букви

Полезна информация

Най-популярната и предпочитана стратегия за фирмено представяне е чрез рекламна табела. Табелите могат да бъдат със светещи и несветещи букви.  Тези със светещи букви доминират на рекламния пазар заради своята атрактивност и висока степен на въздействие върху клиентите.

Ние от ВИП Реклама изготвяме и така наречените снап-рамки, които са леки, тъй като се изработват от алуминиеви профили, и са удобни за светещи и несветещи менюта.

Работим за Вас

Искате ли всички да забележат Вашия бизнес? Искате ли да бъдете предпочитан бизнес партньор?

Професионалният екип на ВИП Реклама ще Ви помогне да се представите като лидер в своята дейност чрез рекламната Ви кампания.

Рекламно решение

Екипът от професионалисти на ВИП реклама е готов да предложи решение за Вашата рекламна табела със светещи обемни букви. Опитът, натрупан през годините на успешна работа, ни дава самочувствието, че можем да проектираме красиви, ефектни и устойчиви елементи, с които да изработим Вашата рекламна табела. Ние можем да предложим най-доброто решение за всеки конкретен случай. Ако искате да имате най-ефектната реклама с релефни букви със светещ борд, свържете се с нас!

Светеща реклама тип затворена кутия

По стандарт една светеща кутия се състои от метална конструкция, лицев панел, който е светещ, страници от алуминий или ПВЦ, гръб,електрическа инсталация и светещи модули.

Енергоспестяващ начин на осветяване

За да бъде ефекта поразителен, външната реклама се осветява с диоди, които могат да сменят цвета на светене, така наречените RGB диоди и диодни модули, чието управление за смяна на цветовете най-често се прави с едно дистанционно управление и готови програми. Този начин на осветяване е изключително енергоспестяващ, тъй като диодното осветление е с висок светлинен дебит и ниска консумация на ток. Към характеристиките трябва да добавим и издръжливост, ярък интензитет на светене и широк диапазон за избор на диодни модули.

Какво представляват светещите обемни букви?

На Вашето внимание представяме реализирана рекламна табела със светещи обемни букви.

Самите светещи обемни букви представляват по своята същност триизмерни графични елементи с нестандартна и атрактивна визия. Те придават стил на обекта, тъй като светят с висока яркост и впечатляваща динамика. Така се осигурява 24-часова презентация на фирмената дейност и затова табелите с тях са предпочитани в широка гама от бизнеса.

Светещи Обемни Букви
Светещи Обемни Букви

Лукс

За да може Вашата фирма и дейност да изпъкне пред останалите с елегантност и лукс само за Вас, можем да подсилим ефекта на светещата реклама като използваме релефни обемни букви за текста на светещия надпис. Всеки елемент от текста ще бъде запълнен с отрязани букви от по-дебел плексиглас, който се подава пред лицето на рекламната табела и светлината, пречупена през рекламната буква, се вижда в ниво пред основната рекламна табела.

Светеща реклама със светещи обемни букви

Един от нейните аспекти е светещата реклама. Тя е класически метод за външна и вътрешна реклама. Светещите реклами са често използвани, защото показват по най-ефектен начин Вашето рекламно лого, посланието Ви към клиенти и партньори, утвърждават бранда Ви и правят Вашата марка запомняща се. Предимството им е, че светят нощем и това ги прави незаменими в рекламната индустрия.

Метална конструкция

Светещите елементи като букви, лога, надписи, табели се монтират върху специална метална конструкция. Материалът, от който е направена тази конструкция, е алуминий. Той не корозира и запазва перфектното си състояние дори след няколко години.

Ние от ВИП Реклама изработваме светещи и несветещи рекламни табели с ефектна и забележима визия от материали, подходящи за външни условия.

Светещи Обемни Букви

Защо да изберете нас?

Защо трябва да изберете професионалния екип на ВИП Реклама, за да изработи Вашата фирмена светеща реклама?

Причините са няколко:

– Изключително внимание към всеки детайл.

– Качество и гаранция на използваните материали

– Опит в бранша

– Индивидуален подход към всеки клиент

– Бързина и спазване на Вашите срокове

– Желание за усъвършенстване на услугите

– Достъпни цени

Повече от 10 години ВИП Реклама извършва проектиране, изработка, монтаж и поддръжка на светещи реклами. Доверете се на утвърдени професионалисти и ще получите перфектно изработена светеща кутия, професионално отношение, коректност, бързина и достъпни цени.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас

Светещите рекламни табели биват няколко вида, в зависимост от търсения ефект и желанието на клиента.

Лицето на тази светеща табела може да се изработи от различни материали, които пропускат светлина – плексиглас, полистирол, поликарбонат или винил със задно осветяване. Върху него се залепва ПВЦ фолио, изрязано под формата на букви, или напечатано фолио на широкоформатен принтер. Разнообразието е изключително голямо, в зависимост от целта на светещата реклама и Вашите предпочитания.

Височината на рекламата е между един и пет метра, като над пет метра не е желателно заради атмосферните условия, които могат да я повредят.

Материалът, от който се изработва най-често светещата реклама, е плексиглас. Той е изключително удачно решение, както за външна, така и за вътрешна реклама на офиси и различни търговски обекти. Плексигласът се предпочита, защото е лесен за манипулация, може да се огъва, стои елегантно и гланцираната му повърхност придава на светещата реклама ярък и запомнящ се вид. Осветяването на лицето става посредством луминисцентни лампи, неонови тръби или LED осветление. Светодиодните модули с висок светлинен добив и достъпна цена се налагат все повече като избор.

Екипът на ВИП Реклама изготвя и светещи реклами от винил. Този материал е подходящ за светеща реклама с големи размери, над 3 метра, като този начин на рекламиране на практика е вечен. Това е възможно поради естеството на използвания материал. Винилът се отличава с висока устойчивост на външни влияния, за разлика от плексигласа.