Контактна форма

  Светещи обемни букви

  Светещи обемни букви на ниска цена, изработка на обемни букви, светеща табела. Изпратете ни запитване!

  Надписите с обемни светещи букви придават стил на всяка уважаваща себе си марка. Те са предпочитани от фирми, които желаят по-авторитетно представяне пред своите клиенти и партньори. Употребата им е подходяща при реклама на фасади на различни държавни и частни институции, търговски центрове и обществени сгради. Подходящи са за заведения, представителни офиси на компании, както и за работните места на фирми с разнообразна дейност. Фактът, че са триизмерни ги прави забележими през деня и особено атрактивни нощем. Това означава денонощна работеща реклама на Вашата фирмена марка.

  Като изключително атрактивен продукт, обемните светещи букви впечатляват с дизайна и изящната си изработка. Ние от ВИП Реклама с радост ще изработим Вашия фирмен надпис с обемни светещи букви, като спазим всяко изискване за големина, цвят и форма на отделните детайли. С нашата подкрепа ще покажете стил и качество и не на последно място ще заявите своята марка и мястото, което тя заема във Вашата бизнес среда. Когато една светеща реклама е изпълнена в максималния си потенциал, тя е свидетелство, че в този бизнес се държи на качеството на услугата.

  Екипът на ВИП Реклама изработва уникално красиви обемни светещи букви. Те са изпълнени с алурапид, което представлява тънка алуминиева ламарина, прахово боядисана. Тя се лепи към лицето от плексиглас. Като гръб, на който са залепени диодните модули, обикновено използваме разпенено ПВЦ.

  Когато детайлите не се закрепват върху някаква повърхност, изработваме метална конструкция, за която се монтират обемните светещи букви с алурапид за борд на обемната буква.

  Всеки обемен светещ надпис има строга подредба, която се осъществява посредством предварително разчертан от нас шаблон. Когато се гони цветен обемен рекламен надпис, е желателно да се използват като осветители цветни диодни модули, които са водозащитени и не се влияят от влага и предизвиквани от нея промени.

  Отделно диодното осветление е енегроспестяващо, то има ниска консумация на ток и голяма трайност. Инвестицията със светодиодни модули се възвръща напълно в кратки срокове. Отличните характеристики и трайност на използваните от нас материали са гаранция за безпроблемна експлоатация на продукта ни от обемни светещи букви с алурапид.

  Атрактивният външен вид на надписите с обемни светещи букви, тяхната способност да се вписват добре в градската среда, ги правят предпочитани за рекламната кампания на всяка търговска марка. Светлинната реклама с обемни букви привлича клиенти и спомага за положителния имидж на фирмата.

  Надписите с обемни букви могат да бъдат както светещи, така и несветещи, да се поставят било в интериора, или като екстериорно решение в градската среда. Или да красят фасадата на открити пространства. Преимуществата им, освен атрактивна визия, включват и издържливост на атмосферни условия, както и продължителен живот на произведените обемни светещи букви с алурапид. ВИП Реклама знае как да изработи Вашата външна светеща реклама, светещи букви, обемен светещ надпис и всичко свързано с външната светеща и несветеща реклама.

  Ще получите своя светещ рекламен надпис с 24 месеца пълна гаранция за сигурност, които предоставяме за всички наши настоящи и бъдещи клиенти. Изработваме външни реклами с ефектно светене, който да бъде Ваш акцент при налагане на фирмената Ви марка. Предоставяме услугите си за София, Стара Загора, Варна, Бургас, Сливен, Ямбол, Враца, Монтана, Видин и цялата страна на ниски цени и отговарящи на Вашите изисквания за качество и бързина на изпълнението.