Изберете страница

Светещи табели

Светещи табели – цени, светеща табела с букви, за магазин, неонови, светеща рекламна табела Пловдив – светещи рекламни табели.

Светещи Табели
Светещи Табели
Светещи Табели

Какво предлагаме?

Светещите табели могат да бъдат изработени както от винил, така и от плексиглас, непрозрачни материали с изрязано лице, алуминий, поликарбонат и различни други видове материали.

Предлагаме изработка на светещи табели в София, Пловдив и всички други населени места на територията на България и Западна Европа.

Светеща табела с букви

В повечето случаи върху плоскост тип табела се изработват и монтират светещи букви. Ние разполагаме с машина за огъване на бордове на светещи обемни букви, която има висока прецизност, гарантирана от софтуер, специално изработен за целта, използващ се при машината. Обемът на самата буква на рекламната светеща табела може да бъде фабрично прахово боядисан цвят, гол алуминий, който след това да бъде боядисан в желания по RAL цвят, като нашият борд за светещите букви е с фабрично покритие – ламинат за защита на вече боядисания готов алуминиев детайл.

Цени

Светещи табели биват изработени от различни материали, като изборът им е от особено значение за калкулацията на цена за светеща рекламна табела. Съветваме Ви да се допитате до нас за конкретна оферта за цена. Съобразно особеностите на българския пазар предлагаме ценово адекватни решения за всеки изработен от нас продукт.

Неонови табели

Рекламни неонови табели представляват огъната стъклена тръба. В зависимост от газта, с която е напълнена тръбата, светенето на неоновата реклама е в различен цвят. Важно е да се отбележи, че при работа неоновата тръба изисква високо напрежение, като то е между 6 000V и 12 000V, поради което трябва да бъдат ограничени допирните точки с клиентите.

Светещи рекламни табели

Това са светещи табели, които имат за цел рекламиране, промотиране или обозначаване на дадена търговска марка, име на хотел, заведение, магазин и пр. Светещата табела винаги привлича внимание на минувачите, като от голямо значение е кое местоположение ще бъде избрано от Вас.

Визуална комуникация

Силата на визуалната комуникация с клиентите Ви е определящия момент в маркетинг планирането и разчита на уникален дизайн, креативно оформление и качествено изпълнение. За да оставите своите следи в съзнанието на потребителите, Вашата реклама трябва да бъде симбиоза от визия, послание и качествена изработка. Необходими компоненти за всеки успех.

Уникален дизайн

Креативно оформление

Качествено изпълнение

Светещи Табели
Светещи Табели

Как да изберете най-подходящата стратегия, на какво да заложите?

Рекламна агенция ВИП Реклама ще отговори на този въпрос. Ние можем да реализираме успешната визия на представянето Ви и комуникацията Ви с аудиторията. За да бъдете разпознаваеми и предпочитани, ще създадем за Вас свеж дизайн, професионална изработка на рекламните продукти и поддръжка на монтираното рекламно съоръжение.

Възможностите за избор са много

Предлагаме Ви някои от често предпочитаните. Използването на рекламни табели Ви гарантира един от най-имиджовите рекламни инструменти на пазара в момента. Ние вярваме, че качеството е основната предпоставка за успех, затова внедряваме нови технологии, за да Ви предложим разнообразни и уникални рекламни табели. Интересните и смели цветови решения и смелия подход в дизайна превръщат всяка рекламна табела в уникално лице на фирмата Ви пред клиентите.

С най-силен рекламен потенциал се отличават светлинните рекламни табели

Те работят за Вашата успешна презентация 24 часа в денонощието и са атрактивни и запомнящи се, без да са лишени от параметри като издръжливост и надеждност. Материалите, от които се изработват са качествени и подходящи за условията, които предлага мястото на монтажа им.

Можете да намерите при нас, във ВИП Реклама. Нашият екип ще ви помогне да бъдете видими през цялото време. Ние работим за Вас! Също така предлагаме светещи табели за магазин, както и двустранно светещи табели.

Светещи Табели

Ние изработваме светещи табели с лице от плексиглас

Този материал се избира най-често заради пропускливостта на светлина, подходящата цена и отлична визия. Периферията обикновено се изработва от алуминиеви профили. За осветлението се залага на енергоспестяващи диодни модули. Фолиото за лицето е в избрани от клиента цветове. Предимствата на този тип светещи рекламни табели е в олекотената конструкция и бързия и лесен монтаж.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас

Светещи рекламни табели с лице от еталбонд

Лицето на тази светлинна табела се прави от композитния материал еталбонд. Панелът се прорязва с компютърно управляема фреза, която изрязва мястото за буквите от надписа. Самите букви се правят от плексиглас и са релефно изпъкнали върху лицето. Периферията се изработва от алуминиеви профили или ПВЦ материал. За осветяването на буквите обикновено се избират диоди, които намаляват консумацията на електроенергия. Предимство на етаблондовите светещи реклами е, че светлината преминава само през лицето на буквите, като по този начин акцентира върху тях, а цялото лице не се осветява. Подходящ избор е за осветяване на рекламно лого на фирма. Конструкцията на светещите еталбондови табели е олекотена, предполага лесен монтаж и осигурява стилен външен вид с релеф на буквите и ефектно светене.

Светещи рекламни табели от винил

Лицето на тези рекламни продукти е от винил с пълноцветно изображение. Периферията е метална или алуминиева рамка за основа, покрита с алуминиеви профили за светещи реклами. Диодите са изборът за осветяване, а цялата композиция дава широко поле за избор на размери.

Ако търсите ниска цена

Ако се търси ниска цена за светлинна рекламна табела, подходящ избор е лицето да е от вакуумно формован плексиглас, върху който се поставя фолио, а за периферията е подходяща метална рамка с алуминиев профил. Диодното осветление пък ще осигури нисък енергиен разход. Ниската цена се постига и благодарение на стандартните размери на готовите ваккумно формовани светещи реклами.