Контактна форма

  Светещи табели

  Изработка и монтаж на светещи табели, светещи рекламни табели на ниска цена. Изпратете запитване!

  Искате ли всички да забележат Вашия бизнес? Искате ли да бъдете предпочитан бизнес партньор? Това може да се случи чрез светещи реклами. Професионалният екип на ВИП Реклама ще Ви помогне да се представите като лидер в своята дейност чрез рекламната Ви кампания. Един от нейните аспекти е светещата реклама. Тя е класически метод при външната и вътрешната рекламна стратегия. Светещите реклами са често използвани, защото показват по най-ефектен начин Вашето рекламно лого, посланието Ви към клиенти и партньори, утвърждават бранда Ви и правят Вашата марка запомняща се. Предимството им е, че светят нощем и това ги прави незаменими в рекламната индустрия. Светещите рекламни табели биват няколко вида, в зависимост от търсения ефект и желанието на клиента. Светеща реклама тип затворена кутия. По стандарт една светеща кутия се състои от метална конструкция, лицев панел, който е светещ, страници от алуминий или ПВЦ, гръб,електрическа инсталация и светещи модули.

   Светеща табела

  Лицето на тази светеща табела може да се изработи от различни материали, които пропускат светлина – плексиглас, полистирол, поликарбонат или винил със задно осветяване. Върху него се залепва ПВЦ фолио, изрязано под формата на букви, или напечатано фолио на широкоформатен принтер. Разнообразието е изключително голямо, в зависимост от целта на светещата реклама и Вашите предпочитания. Височината на рекламата е между един и пет метра, като над пет метра не е желателно заради атмосферните условия, които могат да я повредят. Светещите елементи като букви, лога, надписи, табели се монтират върху специална метална конструкция. Материалът, от който е направена тази конструкция, е алуминий. Той не корозира и запазва перфектното си състояние дори след няколко години. Когато целта е да се постигне възможно най-впечатляваща и атрактивна реклама, изборът винаги пада върху обемни светещи букви със задно осветяване. Известни са като контражурно светещи букви, светещи назад надписи, ореолно осветени букви.

   Ореол

  Те са перфектен вариант за имиджова реклама. Могат да се използват както при външната, така и за вътрешната рекламна стратегия на фирмите. Надписите са обикновено от иноксови букви, но също така от плексиглас, а може да се използват и екзотични решения като месинг. Ореолното светене се постига с монтажа на дистанционери за стени или конструкции, при които надписът се изнася напред от основата. Светлината пада назад зад буквите и се разпръсква около тях, при което се получава ореолен ефект. Около и над буквите се вижда сияние в определен цвят според светодиодите, които са използвани за одветяване. Впечатляващият ефект се постига от LED осветлението, което се явява основен и най-често единствен вариант за контражурно светещите надписи. Ефектите са гарантирани, защото този тип осветяване е много подходящо за заиграване с различни видове осветление. Топлото и студеното бяло прави идеален ореол около тях.

   Защо този тип светещи реклами си заслужава?

  Ресторантите, пекарните, кафетериите и заведенията греят с топлото бяло контражурно светене, което се вписва в модерния сега хипстър дизайн за средната класа. Студената бяла светлина пък е добрият избор за сериозни институции като банки, застрахователни компаниии държавни институции. Блясъкът и силата на студеното светене навява асоциации за лукс. Доста модерно и интересно е да се правят надписи с букви, които светят с един цвят напред и с друг назад. Този избор си заслужава заради сложното и трудно изпълнение. Този тип светеща реклама е незаменим акцент и в интериора. Силният акцент прави всеки интериор да изглежда завършен престижно. Материалът, от който се изработва най-често светещата реклама, е плексиглас. Той е изключително удачно решение, както за външна, така и за вътрешна реклама на офиси и различни търговски обекти.

   Светодиодни модули

  Плексигласът се предпочита, защото е лесен за манипулация, може да се огъва, стои елегантно и гланцираната му повърхност придава на светещата реклама ярък и запомнящ се вид. Осветяването на лицето става посредством луминисцентни лампи, неонови тръби или LED осветление. Светодиодните модули с висок светлинен добив и достъпна цена се налагат все повече като избор. Светещите букви се правят и от инокс. Те са изборът на имиджовия тип реклами, защото са много ефектни и стилни. Материалът позволява да се изпълняват различни по големина и сложност проекти за букви. Тъй като е много гъвкав, иноксът дава възможност да се направят букви с нестандартна форма. Стават като излети по калъп, тъй като са абсолютно изваяни. Вписват се в интериора на различен тип заведения, но също така красят фасадите на много компании. Екипът на ВИП Реклама изготвя и светещи реклами от винил.

   С какво се отличава винилът?

  Този материал е подходящ за светеща реклама с големи размери, над 3 метра, като този начин на рекламиране на практика е вечен. Това е възможно поради естеството на използвания материал. Винилът се отличава с висока устойчивост на външни влияния, за разлика от плексигласа. Освен че изглеждат много добре, тези надписи са максимално защитени от атмосферни влияния, а това е важно, тъй като обикновено се монтират на високо. Много големи надписи обаче се изработват и от букви със страници от алуминий и букви с плексигласови страни. Лицето на такива букви винаги се прави от плексиглас.Укрепващите колони и подпори осигуряват здравината на тези надписи.

  Защо трябва да изберете професионалния екип на ВИП Реклама, за да изработи Вашата фирмена светеща реклама?

  Причините са няколко:
  – Изключително внимание към всеки детайл.
  – Качество и гаранция на използваните материали
  – Опит в бранша
  – Индивидуален подход към всеки клиент
  – Бързина и спазване на Вашите срокове
  – Желание за усъвършенстване на услугите
  – Достъпни цени
  Повече от 10 години ВИП Реклама извършва проектиране, изработка, монтаж и поддръжка на светещи реклами. Доверете се на утвърдени професионалисти и ще получите перфектно изработена светеща кутия, професионално отношение, коректност, бързина и достъпни цени.