Изберете страница

Светлинни реклами

Светлинни реклами – светлинна реклама – Плевен, София, Варна, Бургас, дизайн, изработка и монтаж на светлинни реклами.

Накратко за светлинните реклами

Светлинните реклами никога не остават незабелязани. Без значение в коя част на света или България си, светлинната реклама винаги привлича вниманието. Ние произвеждаме светещи реклами не само за София, но и за Плевен, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора и други. Светлинните реклами обикновено са изработени с лице от плексиглас или винил. В нашето ежедневие осветлението в светлинната реклама се осъществява от диодни модули с подходящи захранвания. Често виждаме фасадни реклами с ярко изразени светещи лица с лога или текст. Подходящо е както за магазини, заведения, барове, така и до указващи посока или място табели. Светлинната реклама е подходяща и за интериорна такава: конферентни зали, фоайета, молове, и търговски центрове. Ефектите на светлинните реклами могат да бъдат различни – както с цветна светлина, така и с преливаща такава чрез RGB диоди. Ние Ви предлагаме всякакъв вид светлинни реклами: с обемни букви, светещи рекламни тотеми, светлинни реклами с лице плексиглас, неонови реклами за интериорни и екстериорни решения, както и светлинни реклами за фасада.

Светещите рекламни табели биват няколко вида, в зависимост от търсения ефект и желанието на клиента:

  • Светещи букви
  • Обемни букви
  • Светещи рекламни тотеми
  • Светлинни реклами от еталбонд с лице плексиглас
  • Неонови реклами
  • Светлинни реклами от плексиглас
  • Контражурни надписи
  • Интериорна (вътрешна) реклама
  • Фасадни реклами

Плексиглас

Материалът, от който се изработва най-често светещата реклама, е плексиглас. Той е изключително удачно решение, както за външна, така и за вътрешна реклама на офиси и различни търговски обекти. Плексигласът се предпочита, защото е лесен за манипулация, може да се огъва, стои елегантно и гланцираната му повърхност придава на светещата реклама ярък и запомнящ се вид. Осветяването на лицето става посредством луминисцентни лампи, неонови тръби или LED осветление. Светодиодните модули с висок светлинен добив и достъпна цена се налагат все повече като избор.

Местоположението няма значение

Предлагаме светлинна реклама Плевен, в Ловеч, в Пловдив, в Бургас и всички други градове на територията на България, както и Западна Европа.

Инокс

Светещите букви нужни за светлинни реклами се правят и от инокс. Те са изборът на имиджовия тип реклами, защото са много ефектни и стилни. Материалът позволява да се изпълняват различни по големина и сложност проекти за букви. Тъй като е много гъвкав, иноксът дава възможност да се направят букви с нестандартна форма. Стават като излети по калъп, тъй като са абсолютно изваяни. Вписват се в интериора на различен тип заведения, но също така красят фасадите на много компании.

Винил

Екипът на ВИП Реклама изготвя и светлинни реклами от винил. Този материал е подходящ за светеща реклама с големи размери, над 3 метра, като този начин на рекламиране на практика е вечен. Това е възможно поради естеството на използвания материал. Винилът се отличава с висока устойчивост на външни влияния, за разлика от плексигласа. Освен че изглеждат много добре, тези надписи са максимално защитени от атмосферни влияния, а това е важно, тъй като обикновено се монтират на високо. Много големи надписи обаче се изработват и от букви със страници от алуминий и букви с плексигласови страни. Лицето на такива букви винаги се прави от плексиглас. Укрепващите колони и подпори осигуряват здравината на тези надписи.

Светлинна реклама тип затворена кутия

По стандарт една светеща кутия се състои от метална конструкция, лицев панел, който е светещ, страници от алуминий или ПВЦ, гръб,електрическа инсталация и светещи модули.

Лицето на тази светлинна реклама може да се изработи от различни материали, които пропускат светлина – плексиглас, полистирол, поликарбонат или винил със задно осветяване. Върху него се залепва ПВЦ фолио, изрязано под формата на букви, или напечатано фолио на широкоформатен принтер. Разнообразието е изключително голямо, в зависимост от целта на светлинната реклама и Вашите предпочитания.

Височината на рекламата е между един и пет метра, като над пет метра не е желателно заради атмосферните условия, които могат да я повредят.

Светещите елементи като букви, лога, надписи, табели се монтират върху специална метална конструкция. Материалът, от който е направена тази конструкция, е алуминий. Той не корозира и запазва перфектното си състояние дори след няколко години.

Метална конструкция

Задно осветяване

i

Различни материали

Задно осветяване

Когато целта е да се постигне възможно най-впечатляваща и атрактивна реклама, изборът винаги пада върху обемни светещи букви със задно осветяване. Известни са като контражурно светещи букви, светещи назад надписи, ореолно осветени букви. Те са перфектен вариант за имиджова реклама. Могат да се използват както при външната, така и за вътрешната рекламна стратегия на фирмите. Надписите са обикновено от иноксови букви, но също така от плексиглас, а може да се използват и екзотични решения като месинг.

Ореолно светене

Ореолното светене се постига с монтажа на дистанционери за стени или конструкции, при които надписът се изнася напред от основата. Светлината пада назад зад буквите и се разпръсква около тях, при което се получава ореолен ефект. Около и над буквите се вижда сияние в определен цвят според светодиодите, които са използвани за одветяване. Впечатляващият ефект се постига от LED осветлението, което се явява основен и най-често единствен вариант за контражурно светещите надписи. Ефектите са гарантирани, защото този тип осветяване е много подходящо за заиграване с различни видове осветление. Топлото и студеното бяло прави идеален ореол около тях. Ресторантите, пекарните, кафетериите и заведенията греят с топлото бяло контражурно светене, което се вписва в модерния сега хипстър дизайн за средната класа. Студената бяла светлина пък е добрият избор за сериозни институции като банки, застрахователни компаниии държавни институции. Блясъкът и силата на студеното светене  навява асоциации за лукс. Доста модерно и интересно е да се правят надписи с букви, които светят с един цвят напред и с друг назад. Този избор си заслужава заради  сложното и трудно изпълнение. Този тип светлинни реклами е незаменим акцент и в интериора. Силният акцент прави всеки интериор да изглежда завършен престижно.

Предимства

Светлинните реклами са често използвани, защото показват по най-ефектен начин Вашето рекламно лого, посланието Ви към клиенти и партньори, утвърждават бранда Ви и правят Вашата марка запомняща се. Предимството им е, че светят нощем и това ги прави незаменими в рекламната индустрия.

Искате ли всички да забележат Вашия бизнес? Искате ли да бъдете предпочитан бизнес партньор? Професионалният екип на ВИП Реклама ще Ви помогне да се представите като лидер в своята дейност чрез рекламната Ви кампания. Един от нейните аспекти е светлинна реклама. Тя е класически метод при външната и вътрешната рекламна стратегия.

Защо да изберете нас?

Причините са няколко:

– Изключително внимание към всеки детайл.

– Качество и гаранция на използваните материали

– Опит в бранша

– Индивидуален подход към всеки клиент

– Бързина и спазване на Вашите срокове

– Желание за усъвършенстване на услугите

– Достъпни цени

Повече от 10 години ВИП Реклама извършва проектиране, изработка, монтаж и поддръжка на светещи реклами. Доверете се на утвърдени професионалисти и ще получите перфектно изработена светеща кутия, професионално отношение, коректност, бързина и достъпни цени.

Разгледайте нашата галерия!

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас