Изберете страница

Светлоотразителни табели

Светлоотразителни табели – отразяващи табели, за камиони, селскостопански машини, ремаркета – светлоотразителни.

Информационните и указателни табели като вид рекламни материали имат своите разновидности. Техен представител са светлоотразителните табели.

Как се изработват светлоотразителни табели и за какво служат?

Това са вид рекламни надписи, които се ползват при външни табели, за информация относно някаква услуга, която се предлага или друга важна информация. Тази указателна табела трябва да бъде видима както през деня, така и в тъмната част от денонощението, затова за светлоотразителни табели се използва фолио, което се слага на пътните знаци – светлоотразително.

Светлоотразителни табели се ползват основно при външни условия, затова са пригодени да издържат на всякакви атмосферни аномалии.Технологията на рязане на фолио с плотер е най-универсалната, тя позволява изрязване на надписи без ограничение на размер и шрифт, като предложенията за избор на цветове фолио са наистина много. Плотерно изрязаните надписи се апликират много лесно и бързо върху всякакъв вид равни повърхности, каквито са тези за табели. Полагането на фолиото върху табелата може да се извърши и от неспециалисти, операцията не изисква предварителна подготовка. Надписите обикновено се изработват в цветове, които са контрастни на цвета на основата, за да са ясно видими и отдалече.

Идеята на използването на светлоотразителното фолио е както при пътните знаци – да се улавя светлината от фаровете на преминаващите автомобили, за да се запази ефекта на рекламата, без в това изискване да се влагат много средства. Светлоотразителното фолио е идеалният вариант за изпълнение на тези изисквания. То е тънко, еластично, многослойно. Има висок  клас на светлоотражение. Високата степен на отразяване е постигната благодарение на милионите огледално-отразителни капчици, които поглъщат светлината. Характеризира се с висока якост на разкъсване. Има и дълъг експлоатационен живот. В същото време рекламната табела със самозалепващо светлоотразително фолио е реално най-ниската стойност за реклама и надписване на табели, рекламни площи и други приложения. Надписите със светлоотразително фолио могат да бъдат също толкова разнообразни цветово, както и от другите видове фолио, но са по-открояващи се, поради яркия, електриков ефект на фолиото. Всички светлоотразителни табели са вид рекламни продукти, които работят 24 часа.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас