Изберете страница

Слънцезащитно фолио за прозорци

Слънцезащитно фолио за прозорци – затъмняващо фолио за прозорци, цена, UV, против слънце, УВ, светлоотразително, отразяващо, UV защита.

Светлоотразителното фолио е предвидено да се ползва за външни условия, затова е пригодено да издържа на всякакви атмосферни аномалии. То е и много гъвкаво. Поради тези му особености то се използва като слънцезащитно фолио за прозорци.

Това отразяващо фолио за прозорци  е тънко, еластично, многослойно. Има висок  клас на светлоотражение и затова е перфектен избор като uvфолио за прозорци. Високата степен на отразяване е постигната благодарение на милионите огледално-отразителни капчици, които поглъщат светлината. То е изработено така ,че е  идеално  за плотерно рязане, за да се правят различни по големина и форма парчета. Самозалепващият слой е проектиран да постигне пълно залепване, което го прави високо устойчиво на изтриване и разтваряне. Увфолио за прозорци е подходящ избор заради високата устойчивост  и при извънредно горещо или студено време. Има добра разтегаемост и стабилни физически качества. Фолио за стъкла с uv защита се предлага в устойчиви цветове. Характеризира се с висока якост на разкъсване. Има и дълъг експлоатационен живот. В същото време техниката на използване на  слънцезащитно фолио за прозорци е с реално най-ниската стойност по цена. Брандирането със светлоотразително фолио предлага също толкова цветово разнообразие , както и от другите видове фолио, но е по-открояващо се, поради яркия, електриков ефект, който има.

Обикновено на този тип брандиране на прозорци се нанася и защитен УВ слой, за да ги предпазва и  при ниски температури и влага, тъй като са изложени на външни атмосферни влияния непрекъснато.

Когато се търси надеждно, дългосрочно и рентабилно решение за поставяне на фолио за прозорци против слънце винаги на преден план стои въпросът какви са предимствата на слънцезащитното фолио по цена. По този показател може да се каже, че е постигнато най-оптималното възможно съотношение между вида затъмняващо фолио за прозорци и неговата цена. Клиентът получава едно от най- бюджетните предложения за слънцезащитно фолио за прозорци по мнения на потребителите, благодарение на технологията рязане по контур с плотер.

Плотерното рязане е процес, при който режещият нож на плотера се движи по повърхността на материала, който е заложен за рязане – фолиото, като пътят, който изминава е предварително заложен във векторен файл. Форматите ,които прилягат най-добре за плотерно рязане, са класически векторни формати. По този начин се постига прецизно рязане по контур с точно следване на заложените размери. Машината реже само цветния слой самозалепващо фолио, като силиконовата хартия не се наранява и това улеснява монтажа на този тип фолио за прозорци против слънце.

 

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас