Изберете страница

Стикери за врата

Стикери за врата – стикери за врати от самозалепващо PVC фолио, декоративни, пана.

Вратата в дома, офиса, обществените сгради  се приема като средство за отделяне на едно пространство от друго и нищо повече. Затова най-често не ги забелязване, освен като препятствие, което ни спира по пътя. Това не задължително да бъде норма. Поне в своя дом можем да превърнем скучната, еднообразна врата в порти на замък, телефонна кабина или дори портал към приказния свят за детето Ви. За това на помощ идват създадените с декоративна цел стикери за врата.

Декоративните стикери за врата се предлагат в два основни варианта: фототапети за врата с пълноцветен печат и едноцветни стикери, рязани на плотер.

Пълноцветните стикери за врата са лесно, бързо и ефективно решение за обновяване на интериорните врати, за добавяне на стилен и свеж акцент, цвят или пространство в помещението или пред него. Декоративните самозалепващи стикери тип тапет за врата са предпочитани, те са издръжливи, цветни и интересни, с много добро качество.

Изработката на стикери за врата се прави от висококачествено PVC фолио с пълноцветен печат с висока резолюция. Покритието от ламинат придава здравина и ултравиолетова защита, гарантира свежест и дълготрайност на цветовете.

Стикерите за врата могат да се монтират на всякакви повърхности  – фурнир, ламинат, дърво, плексиглас, метал и стъкло. Подходящо е за интериорни, входни врати, за вратите на банята, тоалетната, детската стая, кухнята, спалнята и други. Размерите на стикерите следват стандартните размери на вратите, но за нестандартна врата може да се изработи стикер по поръчка.

Поставянето на стикера на вратата не е трудно, но изисква гладка повърхност, за да може да залепне идеално за нея и да не се отлепва. Свалянето на този декоративен елемент оставя вратата в същото състояние, в което е била преди поставянето му. В процеса на експлоатация стикерите за врата пазят този елемент от домашното пространство от механични и други повреди, освежават интериора и допринасят за едно по-свежо оформление на вътрешното пространство. Те не остават никога незабелязани.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас