Изберете страница

Стикери за джипове

Стикери за джипове – стикери за джипове и OFFRoad автомобили, стикер за джип, пикап.

Колкото и да е красива колата с нейните цветови нюанси и светлини, често ни се иска разнообразие и някакво допълнение, изразяващо личния ни вкус, визия и лични предпочитания. Със стикери и лепенките за джипове такава уникална визия за джипа е постижима.

Стикери за джип е синоним на многообразие в цветовите решения и приложението им. Те могат да се изработят с 12 цвята фолио и да се използват както за декорация, така и за рекламни цели. Поставянето на оригинални изображения с помощта на стикери за джипове е по-лесно да се защити боята от механични повреди, както и да се маскират някои дефекти по возилото.

Можем ли да поставим сами избраните стикери за джип? Това изобщо не е трудна работа, ако се следват инструкциите към продукта. За по-добро сцепление с повърхността, джипът трябва да се измие, а  мястото, където ще се постави стикера да се обезмасли. След това подложката на хартията се отлепва внимателно и е добре да се изгледи шарката с гумена шпатула. При запепването трябва да се вземе предвид размерът на тялото, тъй като неравностите в сцеплението може да създадат проблеми.

Материалите, от които се изработват стикери за джипове са различни видове фолиа. Много търсени са висококачествените винилови филми, които придават индивидуалност на джипа и са част от имиджа на собственика. Те се явяват добра алтернатива на аерографските рисунки. Със стикери за джип е по-лесно, с по-малко количество и за по-кратко време да се промени външния вид на превозното средство и да се маскират дефекти по него.

В стремежа си да задоволят всички изисквания на собствениците фирмите, предлагащи стикери за джипове правят такива продукти и по поръчка. Предлага се изработка на стикери не само по оформление на фирмата, но и от снимки от интернет. Дори за снимки, които не могат да бъдат обработени, се намира решения като се прерисуват на ръка и по рисунката се изготвя стикер с перфектно качество и точните размери, поръчани от клиента. Колекциите за стикери за джипове също са огромни и всеки може да намери своя продукт.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас