Изберете страница

Стикери за дрехи с ютия

Стикери за дрехи с ютия – лепенки, залепващи етикети – изработка на стикери за дрехи с ютия.

Днес има много способи за ремонтиране или украсяване на дрехите. Един от продуктите, които могат да се трансферират и да подобрят обичайното облекло, са симпатичните стикери за дрехи с ютия. Тези продукти са представени в огромно разнообразие и вече намират отклик и в моделите на световни дизайнери на облекло.

Стикери за дрехи с ютия или просто термостикери могат да бъдат поставени лесно у дома. Основната техника е проста – изображението се поставя на избраното място като се следват указанията на продукта, притиска се със загрята ютия и избраният надпис, картинка или име остават на дрехата. Много подходящи са за надписване на дрехите, подготвени за детска градина, или на чантата на ученика, както и за прикриване на несъвършенства и повреди по вещите.

Има различни видове стикери за дрехи с ютия като при избора се съобразява материалът, върху който ще се залепват. Съществуват стикери с термичен филм. Те обикновено представляват неголям чертеж, нанесен върху трансферно фолио. Тези продукти имат своите особености – на първо място не могат да се нанасят върху всяка тъкан, а главно върху дрехи от памук. Това са основно снимки на човек върху тениска или някакъв надпис. Основната характеристика на трансферните фолиа е здравото им залепване върху основата, така че с времето стикерът трудно ще бъде премахнат от тъканта.

Ако целта е да се направи временен надпис или рисунка, тогава удачни са стикери на временна лепилна основа.

Ако трябва да определим кои стикери за дрехи с ютия са универсални, то това са апликациите върху текстилна подложка. Те могат да се обработват върху всички видове тъкани – както деликатни и леки, така и върху твърди и груби. Външно стикерът не се различава много от бродерията.

Направено е разделение на стикерите за дрехи с ютия, за да може да се улесни изборът. Те са разделени на детски продукти под формата на анимационни герои, животни, коли, играчки и други.

Стикерите за дамски дрехи имитират бродерия, дантела, съдържат кристали, камъни и пайети.

Стикерите за мъже най-често са лога, емблеми на известни марки, цифри и надписи, направени с различни техники.

Най-търсени днес сред стикерите за дрехи с ютия са тези, при които изображението се пренася чрез термопечат. Те съдържат специален филм върху основата, където с мастило се отпечатва рисунка или надпис. Този компонент се прави от полифлекс или полифлок. Първият материал е за прехвърляне на по-тънки, но плътни линии, а вторият е за кадифени и меки релефи.

За закупуване на правилния стикер е нужно да се определи основната му функция и вида материал, с който се работи.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас