Изберете страница

Стикери за кола

Стикери за кола – стикери за автомобил, автомобилен стикер, големи, рекламни и по поръчка.

Поради отличните възможности и разнообразието си,  стикерите намират приложение не само в стационарни обекти, но и в движещи се такива, тоест в автомобилите. Стикери за кола като възможност за реклама на дейността чрез фирмения автопарк е изключителна възможност да се направи дадена марка известна по един непринуден и ефективен начин.

Как се поставя стикер за кола?

Поставянето на стикер за автомобил е лесно. Единственото условие е да се залепи на гладка повърхност. Подходящи места са стъклата на автомобила, бронята или джантите. Възможностите да позиционирате Вашите стикери за автомобил са ограничени само от фантазията на собственика.

Какви са предимствата от поставянето на стикери за автомобили?

Най-голямата полза е подобряването на външния вид на автомобила. Феновете на ефектни коли са открили отдавна възможностите чрез тунинг стикери за кола да се направи един спортен автомобил ефектно изглеждащ.

Стикери за коли може да се поставят и за да се прикрие драскотина или друга повреда по автомобила. Това е евтиният и лесен вариант пред вместо пребоядисването на цялата кола.

Искате ли стикер за кола по поръчка?

Ако не намирате мечтаните от Вас стикери за кола, това не е причина за притеснение. Може да се направят такива изделия по поръчка. Най-често се поръчват големи стикери за кола, тъй като такива рекламни материали се предлагат по-малко като масов продукт, те не са предвидени за всякакъв по размер и вид автомобил.

Друг важен въпрос, който стои пред използването на стикери за кола, е лепенето им. Тази техника не е трудна, стига производителят да изпрати подробна инструкция как се прави това. Следването на стъпките прави лепенето на рекламни стикери за кола или просто за обновяване на автомобила, задача, която не затруднява никой собственик на возило.

Въпросът за качеството на всеки стикер за кола занимава желаещите да поставят такъв отличителен знак на автомобила си. Тези изделия се правят от най-качественото фолио за автомобили, което издържа на всякакви метеорологични условия, на препарати в автомивките, на замърсявания от автомобилни масла, бензин  и други, без да се отлепят и повреждат. Гаранцията, която дават производителите на фолио е 5 години, което е достатъчен срок за експлоатация на стикера.

Отлепването на Вашия стикер за кола не представлява проблем. Следването на инструкциите осигурява възстановяването на колата във вида, в който е била преди поставяне на стикер.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас