Изберете страница

Стикери за мотор

Стикери за мотор – стикери за мотори, мото лепенки, мотоциклети – поръчков стикер.

За рокера неговият мотор е целия му свят. Той трябва не само да е бърз и удобен за каране, но и да изглежда добре. Да бъде защитен от ожулване и надраскване и да има уникален външен вид, отговарящ на характера на своя собственик.Стикерите за мотор се явяват едно от най-евтините и ефектни решения за уникалния вид на железния кон. Този мото аксесоар е представен от различни по големина и дизайн стикери, които се поставят лесно.

Как се изработват стикери за мотори?

Това става по специална 3D технология, която позволява на тези артикули да издържат на всякакви външни метеорологични условия и температурни повреди, както и на различни механични повреди. От вътрешната си страна всички стикери за мотор имат специален слой за бързо залепване не само върху метал, но и върху пластмаса. Това позволява да се поставят на всяка гладка повърхност от возилото.

Предназначение

Предназначението на тези продукти се простира в няколко посоки.

  • Защитна функция – това е основна функция на стикера за мотор, той предпазва частите на превозното средство от различни по тип повреди. Доста често с тях се прикрива леко олющване на боята или други декоративни дефекти, които развалят визията на мотора
  • Декоративна – поставени върху резервоара, каплите или върху друга част, стикерите придават на возилото по-красив, стилен и уникален вид.
  • Отразяваща – голяма част от използваните стикери за мотори са светлоотразителни и така мотористите остават видими в тъмната част на денонощието.

Материалите за изработка на стикери за мотор са наистина разнообразни. Кожата, титанът и въглеродните влакна, както и винилът са подходящи като материал за изработка. В момента виниловите стикери се приемат като най-добрата опция, защото са в широка гама от размери, цветове, модели и дизайн.

Как да изберете своите стикери за мотор? Освен че трябва да бъдат визуално подходящи, те е добре да бъдат изработени от висококачествен материал, да са лесни за поставяне и да са подходящи за почти всички марки и модели мотоциклети, за паснат и на Вашия.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас