Изберете страница

Стикери за стена

Стикери за стена – самозалепващи стикери за стена, стикер, цветя, от самозалепващо PVC фолио.

Често ни се налага да потърсим някакво просто решение за интериора в дома – да добавим декоративен акцент, да освежим стаята, да прикрием дефект на стената и желанието ни е да не боядисваме отново, а да решим въпроса бързо и ефектно. Тогава се обръщаме към техниката лепене на стикери на стена.

Декорацията посредством самозалепващи стикери за стена е модерен, бърз и лесен начин да се преобрази вътрешното пространство, да се постигне незабавен ефект и нова съвременна визия.

Стикер за стена може да се постави във всяка стая на дома – в детската, спалнята, дневната, дори в антрето. Богат е изборът на размери и модели – абстрактни и винтидж, стикери за стена цветя и много други. Стикерите с обемни елементи и пълноцветни цветя са особено впечатляващи и хармонизират прекрасно с интериора на дневната или кухнята, на фризове, в коридора или антрето.

Според търсения ефект, най-подходящи за специални цели са някои предложения – огледални стикери за стена, винтидж и арт стикери, триизмерни и цветни. Всички са красиви, оригинални и най-вече уникални за решение на интериорни задачи.

С помощта на стикер за стена се създава визия на малки орнаменти в декорацията или с големи по размер стикери, тип колона, се обхващат големи площи.

Макар да са популярни под названието стикери за стена, този тип декорации могат да бъдат монтирани и върху други гладки и чисти повърхности във всяко помещение  или пространство – на врати, мебели, витрини, декоративни прегради, дори върху домакински уреди.

Едно от най-големите предимства в експлоатацията на стикерите за стена е, че те могат лесно да бъдат демонтирани и заменени с други и това няма да струва скъпо, тъй като материалът pvc фолио за стикери за стена е бюджетен материал, позволяващ бързо и лесно да се промени стила, духа и излъчването на интериора, без много труд и инвестиции.

Колекциите със стикери за стена са разделени на категории и всяка от тях има цяла галерия, в която всеки потребител ще намери своя личен стикер за стена.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас