Изберете страница

Стикери за стъкло

Стикери за стъкло – огледало, прозорец, витрина, остъклена тераса – рекламни стикери за стъкло.

Стикери за стъкло се използват основно в два случая: да се подчертае нещо, или да се скрие нещо. Когато не искаме да се вижда отвън, или да се намали притока на светлина в помещението слагаме стикери. Ако целта е да се открои стъклената преграда, да се добави изображение или надпис, или да се постигне друг търсен ефект, отново на помощ идва добре подбраният стикер за стъкло.

Най-подходящ материал за този тип стикери е фрост фолиото или пясъкоструйно, матиращо фолио. Гледната точка при избора му е най-вече добрият естетически вид, наред с възможностите му да създава търсеното удобство. Този материал е устойчив на атмосферни влияния, почиства се добре и е устойчив, щом веднъж се залепи към основата.

Дизайнът, създаден с него стои изключително елегантно и ненатрапчиво върху прозрачната повърхност на стъклото и матира зоните на изображение като се слива деликатно с непокритата от стикера площ. Матиращият ефект е подходящ за места, където стъклото трябва да пропусне част от светлината и в същото време ограничи видимостта. В този случай се използват плътни декорации, в които по-голямата част е покрита с фрост фолио.

Рекламни стикери за стъкло се избират според маркетинговата гледна точка. Може да се печатат различни резолюции с различни размери с фотореалистично качество, както и такива, които се гледат от по-голямо разстояние. Целта на рекламните стикери за стъкло е да предадат оперативна информация на клиентите- отстъпки, промоции, сезонни разпродажби. Големите стъклени витрини са мястото на рекламните стикери.

А какво е стикер огледало? Става въпрос за така наречените огледални стикери, които са самозалепващи се огледални продукти, изработени от плексиглас. Те са с огледален ефект, лазерно изрязани, леки, водоустойчиви и с лесно закрепване.3D огледалният ефект е с две дебелини и е подходящ за лепене върху всякакви стъклени повърхности. Има отличен декоративен ефект.

Наименованието стикер огледало идва от метода на монтиране, а именно залепване със самозалепващ слой. Огледалните елементи се монтират бързо и лесно и не изискват допълнително инструментално оборудване.

Използването на стикери за стъкло отговаря на различни изисквания в интериора или рекламните кампании, но във всички случаи е ефектен начин да се декорират стъклените повърхности лесно, бързо и креативно.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас