Изберете страница

Стикери по поръчка

Стикери по поръчка – печат и изработка на стикер, самозалепващи PVC стикери по поръчка.

Възможните предложения за стикери са много и разнообразни, с неизчерпаеми идеи и мотиви, но все пак съществува вариант клиентът да не намери това, което търси като визия, размер и мотив. Какво остава в такъв случай?

Задоволяването на индивидуалното изискване се осъществява чрез опцията стикери по поръчка. Какво означава да си поръчаме индивидуален стикер по поръчка и как ще бъде изработен той?

Желаният стикер по поръчка се изработва по размери и файл на клиента. Стикерът се прави с печат и се реже по размери на клиента от pvc бяло, мат или гланц фолио. Други опции са прозрачно pvc самозалепващо фолио, сребърно или златно фолио за по-специални случаи.

Печат на стикери по поръчка се прави с машина за широкоформатен печат с еко солвентни мастила и UV защита. Опциите с различни фолиа могат да отговорят на всяко конкретно намерение в рекламната стратегия на клиента.

Стикери по поръчка, изработени от самозалепващо pvc фолио с гланцово покритие се избира, когато яркостта на цветовете и това, което се гони като идея.

Стикер по поръчка, изработен от самозалепващо мат фолио е подходящ за придаване на мекота на цветовете, а стикерите по поръчка от самозалепващо прозрачно pvc фолио са добър избор за витрини и прозорци.

Златното металик покритие придава оригиналност на цветовете и изисканост на крайния резултат. Подобно е внушението и на всеки стикер по поръчка от сребристо фолио.

Изработването на стикери по поръчка показва какви разнообразни технологии може да се използват при създаване на този артикул.

  • Евтини цветни стикери по поръчка с голям тираж може да се изработят с офсетов печат на самозалепваща хартия
  • За устойчиви на външни условия стикери с висока трайност и плътност на цветовете се ползва ситопечат на pvc фолио
  • За пълноцветни рекламни стикери върху pvc фолио, изрязани по контур се прилага екосолвентен печат, комбиниран с плотерно рязане
  • За изработка на стикер табелки е подходящо лазерно гравиране на двуслойни метализирани самозалепващи фолиа
  • Желанието да се произведат малки тиражи стикери с високо качество на печат се постига с дигитален печат на хартия или фолио
  • За бар код стикерите е добър термотрансферният печат
  • За дълготрайни стикери върху витрини трябва плотерно рязане на надписи и знаци от цветно фолио
  • Триизмерните стикери се правят с обемно покритие
  • За стикерите с уникална форма е нужно щанцоване или плотерно рязане

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас