Изберете страница

Стикер за видеонаблюдение

Стикер за видеонаблюдение – изработка на самозалепващ PVC стикер за видеонаблюдение.

Сред многото видове стикери преобладават тези за декорация заради декоративните и предпазващи качества, които имат, но не по-малко полезни са предупредителните стикери. Макар да не са така ефектни като тези с декоративна стойност, стикерите за предупреждение и защита имат своето запазено място в административните сгради, хотелите, офисите, строителните обекти. Те се срещат в различни производства, в индустрията, складовете и други помещения за запазване и съхраняване на продукция.

Става въпрос за особения вид сред стикерите – стикер за видеонаблюдение. Поради естеството на използването им те се изработват от висококачествени материали, за да са устойчиви на атмосферни влияния.

Стикер видеонаблюдение се поръчва за указание, че обектът се охранява от камери. Обикновено  поръчката включва комплект от няколко на брой стикери за видеонаблюдение, които се правят по стандартен размер или с поръчан от клиента.

Всеки стикер за видеонаблюдение изисква висококачествено фолио за външна употреба. Прави се с наситен цветен печат, изрязва се по външен контур. Обикновено всеки поръчан стикер за видеонаблюдение се ламинира, за да не се повреди от UV лъчите, надрасквания и повреди от околната среда. Опции като индивидуален печат и разнообразие от материали са възможности, с които клиентите могат да задоволят изискванията си към този артикул.

Стандартният стикер видеонаблюдение се отпечатва върху висококачествено PVC бяло фолио, а използваната техника е дигитален печат с висока резолюция. Стикерът се поставя най-често върху метални табели на външни обекти, но се ползва и при указване за вътрешно наблюдение при по-голяма вътрешна площ. Поставянето е лесно, като стикерът се отлепва от основата и се залепва върху почистената и обезмаслена повърхност на табелата. Срокът за екслоатация е дълъг, а отпечатаните изображения не се повреждат и отлепват при експлоатация във външна неблагоприятна среда – влага, високи температури, пряка слънчева светлина.

Отлепването е лесно и основата, на която е поставен стикерът възвръща първоначалния си вид, като отново може да се полза за поставяне на други стикери. Стикерите за видеонаблюдение, както и всички останали продукти от този вид, изпълняват не само основната си роля, но и прикриват несъвършенства на табелата или стойката, на която са поставени, така че са и вид декорация.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас