Изберете страница

Табела гараж не паркирай

Табела гараж не паркирай – табела не паркирай гараж, служебен паркинг, забранено паркирането, паркинг табели.

Многообразието на рекламния пазар е огромно. Табелите, които срещаме навсякъде, са обикновено рекламни, целят рекламиране на фирмата или дейността, и гонят висок имидж, залагат на креативност и визия, на интересно послание, което да грабне клиента и да направи марката разпознаваема.

Но на богатия рекламен пазар има място и за табели, които нямат чисто рекламна функция, а указват за посока или разположение на обекти, както и информират за някакво създадено статукво, което гостите или посетителите се очаква да спазват.

По тази причина табелите, на които е поверена указателна или информираща роля, не се нуждаят от специален дизайн и визия, които да привличат вниманието,  да отправят някакво рекламно послание, да интригуват и впечатляват. Те се правят с изчистен и семпъл дизайн, а усещане за лукс или практичност се постига с използваните материали.

Материалите за тези непретенциозни табелки варират от ПВЦ плоскости и фолиа за указателни табели за външно приложение до по-висок клас материали като огледален плексиглас, пластмаси за гравиране и луксозни крепежи, ако продукта е предназначен за интериора на офис сграда или дори на закрит паркинг.

Рекламна агенция ВИП Реклама има богат опит с табели с указваща или информативна същност.

Монтажът на табела за парко място може да бъде осъществен посредством свински опашки, самонарезни винтове или болтове.

Табелата за парко място е сигурен начин да запазите своето място за паркиране на служебен или личен автомобил. Този тип табела може да се изработи и за други ситуации като: номериране, табела за вход и номер на блок, за знак и други.

Рекламна агенция ВИП Реклама изработва табели за всякакви ситуации, които изникват във всекидневието и налагат въвеждането на ред в ежедневия живот. Нашите продукти са с гарантирано качество на използваните материали и прецизна изработка на изделията. Свържете се с нас, за да поръчате избрания продукт. Ние ще го изпълним в срок и на конкурентна цена.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас