Изберете страница

Информационна табела по Европейски проект

Информационна табела по Европейски проект – информационни табели по Европейски програми.

Полезна информация

В някакъв смисъл рекламната табела може да се нарече външна визитна картичка на компанията или дейността, която представя и рекламира.

От информационна гледна точка, използвайки ограниченото пространство, табелата трябва да успее да даде необходимата информация, състояща се най-често от графика и текст. Тя трябва да е толкова информативна, че само от нея да може да се събере цялата предварителна информация за дадена дейност или услуга. Такъв тип рекламен продукт е информационна табела по Европейски проект.

Функции

Информационните табели по европейски програми имат две основни функции – информационна и рекламна функция. По тази причина тя може да бъде поставена навсякъде – в интериорно или екстериорно пространство, но най-често я срещаме като външна рекламна табела.

За строителни обекти

Най-често информационна табела по Европейски проект се среща на строителни обекти и указват, че този строеж е финансиран по европейска програма за развитие. Такъв род информационна табела винаги се подчинява на изискването за подробно описание на вида строителство, време за изпълнение на строежа, съдържа информация за инвеститора, броя хора, заети на обекта и други. Често присъства и изображение с реклама на ЕС.

Изработка

Тъй като седи на видно място, за да бъде забелязана и прочетена от по-голям брой хора, информационна табела по Европейски проект се прави от несветещ тип  и плоска. Тя представлява плосък лист, изработен най-често от следните материали: различни видове пластмаси, като ПВЦ, полиамид (найлон), плексиглас или акрилно стъкло и други. Върху повърхността на табелата се нанасят изображенията и текстовете, като за целта се прилагат най-различни техники на отпечатване, нанасяне на бои и мастила, изрязване, залепяне и други. Възможно е буквите, които съставляват текста, да бъдат обемни или псевдообемни – това се постига, когато буквите са плоски, но изглеждат обемни чрез графична игра с цветове, светлини и сенки.

Видно място

Табелите за строежи по европрограми винаги се окачват на видно място и то е неблагоприятно откъм климатични условия. Затова леките и неустойчиви материали са неподходящи.

Издръжливи материали

Рекламна агенция ВИП Реклама винаги изработва своите поръчки за информационна табела по Европейски проект от материали, издръжливи на външни условия, с фолио, което е с високо качество, и защитен ламинат срещу избеляване на текста. Нашите табели са с продължителен живот и лесен монтаж. Както и на конкурентни цени, съобразени с възможностите на българския рекламен пазар.

Висококачествено фолио

Защитен ламинат

Z

Продължителен живот

В повечето случаи

В повечето случаи клиентите ни получават информационната си табела по Европейски проект с куриерска услуга до посочен адрес.

Разгледайте нашия сайт с представени реализирани продукти за изграждане на площадки по европроекти и всякакви видове информационни табели. На указаните адрес и телефон можете да се свържете с нас за поръчка или допълнителна информация. Ние работим за Вас и Вашия бизнес!

Информативност

Съобразно приетите закони, информационните табели за европроекти трябва да носят максимум информация, твърде често на два езика. Нашата фирма има натрупан богат опит с такива рекламни продукти и държи на прецизността не само на изработката, но и на изпълнението на текста. Ще отговорим на изискванията Ви към информационната табела в максимална степен и ще получите продукта си в кратки срокове с куриерска фирма. Табелите ни с печат за външен монтаж са добре изработени и ние гарантираме за качеството им и продължителния им живот на открито.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас