Изберете страница

Табела за видеонаблюдение

Табела за видеонаблюдение – табели за видеонаблюдение, информационни и предупредителни табели.

Табела видеонаблюдение се слага вече на почти всеки обект, който има нужда от охрана, а това са всякакъв тип обществени сгради и обекти, както и много частни такива. Това на практика означава, че табела за видеонаблюдение е сред най-често срещаните и поръчвани информационни продукти.

Как да изберем правилната информационна табела за видеонаблюдение?

Изборът всъщност се свежда до големината и броя на табелите и той зависи от стратегията на фирмата или обекта за разполагането на охранителната техника, която ще се представя с този информационен продукт. Дизайнът,  материалите, мястото на монтажа са предпоставките, които ще направят така, че рекламният продукт да изпълнява функцията на информационна и предупредителна табела. За да бъде запомнена и разпознавана.

Предупредителни табели за видеонаблюдение

Предупредителни табели за видеонаблюдение се правят от метал, най-често от алуминиеви профили, защото са леки, позволяват бърза и качествена изработка. Възможностите за грешки са сведени до минимум. В същото време видът на тези табели за видеонаблюдение е отличен. При използването на пълноцветен печат надписът и изображението не избеляват и не променят цвета си при нощен режим на работа, защото осветлението, което се избира, за да указва, че обектът се охранява от камери за видеонаблюдение, ще бъде използван и през нощта.

Друг често използван материал за този тип  информационен продукт е основата от 5-милиметрово разпенено PVC. Повърхността им е чиста и гладка и е подходяща за поставяне на самозалепващите стикери за видеонаблюдение.

Всяка табела за видеонаблюдение се прави прецизно, както и нейният монтаж и се осигурява гаранционно обслужване за осигуряването на спокойствието и сигурността в качеството на продукта.

Обикновено табелите видеонаблюдение се изработват и предлагат по стандарт. Те са с различна големина, предвидена за този тип продукти, указващи  и информиращи за охранителната дейност, която се извършва чрез камери на обекта.

Монтажът на табели за видеонаблюдение става посредством монтажна лента, с лепило или винтове. Всички продукти се правят в съответствие с българската нормативна уредба и международните стандарти. Табела за видеонаблюдение на обект е необходим информационен продукт, който съпътства техниката за охрана.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас