Изберете страница

Табела за куче

Табела за куче – табели за кучета, табела зло куче, забранено за кучета, предупредителни табели.

Обща информация

Стандартните несветещи и по-рядко осветени табели са най-често поръчваните продукти в рекламния бизнес. Те обикновено са указателни и са предназначени да обозначават и информират клиенти, посетители и граждани за определени правила, които трябва да спазват или дават непосредствена информация за интересуващи ни обекти.

Един от аспектите на указателните знаци е забранителната табела. Тя се използва с цел да се ограничат нежеланите действия на даден обект.

Частен живот и бизнес

Забранителните знаци обаче са не по-малко нужни и в частния живот и личния бизнес. Ако сте собственик на търговски обект и искате да ограничите различни нежелани действия на територията на Вашия обект или дори на личния Ви двор, първата стъпка е да поставите забранителна табела на видно място. Този тип информационно средство указва, че е забранено да се извършват определени действия в този обект.

Техники за поставяне на изображение

След като видът на табелата вече е оформен, върху нея се прилагат техники за поставяне на изображение. Техниките са разнообразни – директен печат върху табели, залепване на напечатано или рязано фолио, ламиниране, прахово боядисване и други.

Вид ограничителни средства

Стандартните забранителни табели са вид ограничителни средства, които се изработват от различни твърди материали, най-често от еталбонд поради неговата якост, което ги прави много издръжливи и непретенциозни за поддръжка. Благодарение на олекотените листове материал,  указателните табели от еталбонд и фолио в завършен вид са много леки, дори ако са с по-големи размери. Това опростява максимално монтажа им и спестява време. Табелите от този композитен материал са на много разумна цена и намират все по-широко приложение.

Табела за куче

Когато става въпрос за забранителна табела, всеки се сеща за най-често срещаната от тях. Това е табела за куче. Тази широко използвана табела е ориентирана към хората, отговорни за действията на своите домашни любимци.

Къде се използват символи и знаци за забрана?

Забранителни табели се използват най-често на обществени и публични места, където не може да се контролира непрекъснато потока от посетители от постоянно намиращи се там общински, държавни служители или представители на компании, отговарящи за сигурността на обекта и намиращите се в него служители и клиенти. Тези забранителни знаци информират хората за порядките и правилата на мястото, където са попаднали. Поръчки за забранителни табели се правят най-вече от обществени институции – общината, банки, болници, аптеки, големи вериги магазини и други.

Осветена

По-рядко забранителна табела зло куче може да бъде осветена, както и други табели от този вид: табела забранено за кучета, предупредителни табели за кучета.

Ценообразуване

Ценообразуването на забранено за кучета табела е индивидуално заради различните параметри.

Еталбонд

Еталбондът е материал, с който се работи лесно и се изработват табели с перфектен външен вид, поради което е хит на този пазар.

В някои от случаите лепенките  на забранителния знак съдържат информация за последващи рестриктивни действия, ако бъде засечен неправомерен акт, нарушаващ забраната.

Свържете се с нас!

Ако се нуждаете от забранителен знак забранено за кучета, ориентиран към собствениците на тези домашни любимци, свържете се с нас! Наш професионален екип ще Ви консултира за дизайна, ще вземе размери, ще извърши монтажа  в най-кратки срокове и ще получите нужната Ви табела на цени, съобразени с Вашия бюджет. Ние можем да направим всяка стандартна поръчка интересен проект, с нестандартни и запомнящи се идеи.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас