Изберете страница

Табела за магазин

Табела за магазин – рекламни табели за магазин, светеща и несветеща табела за заведение.

Табела за Магазин
Табела за Магазин
Табела за Магазин

Информация

Да се поръча табела за магазин е първата идея при откриване на нов търговски обект. Табелите за магазини са най-добрата идея да се заяви присъствието на фирмата, което помага тя да стигне до всеки един клиент.

Всяка фирма с предмет на дейност рекламни продукти, най-често изработва  рекламни табели за магазин от несветещ тип. Те са търсени много, защото са бързо и бюджетно решение за външна реклама. Креативните решения обаче в тази сфера изискват по-сложно изпълнение, за което има създадени много възможни варианти.

Всевъзможни варианти

Табелите за магазини са рекламни продукти, чиято изработка не се изчерпва само с посочените възможности, те се правят от всякакви материали, форма, цвят и визия. Тоест те са продукти за реклама с индивидуален външен вид, вариращ в широки граници.

Друг чудесен избор

Плексигласът е също чудесен избор за материал за табели за магазин, защото е много елегантен, има специфичен гланц, стои добре на всяка фасада и се отличава сред всякакъв екстериор.

Височина на монтаж

Табелата за магазин може да се монтира на всякакви височина, понякога изискваща носеща конструкция, друг път се закрепва лесно с прости елементи за сглобка. Нужно е табелите за магазини да се избират така, че да отговарят на стила на търговската верига, която представят.

Табела за Магазин
Табела за Магазин

Табели за магазин

Табелите за магазин могат да бъдат много луксозни, от типа светещи кутии, табели с обемни букви, неонови табели, до съвсем опростени надписи. По същество са твърда подложка с данните на фирмата с изписан времеви диапазон за работа на обекта или друга информация. Всяка табела за магазин може да бъде както с печатано на широкоформатен печат изображение, така и с рязано на плотер цветно фолио с необходимото качество на използваните материали. Всички табели за магазин се ламинират, за да се удължи срокът им на експлоатация.

Друга възможност за изработка на табели за магазин е винилът, който е лек, бюджетен материал, с който се постигат желани визии, както и размери.

Табела за Магазин

Необходими условия

Необходимо условие за всички табели е да бъдат с безупречна линия, приятна визия и отлични показатели по отношение на здравина и устойчивост. Това се постига чрез използване на правилно подбрани материали според целта на използването им. Композитите са често срещан избор за материал, защото не се влияят от външни атмосферни условия и се отличават с устойчивост на неблагоприятни въздействия. Това се дължи на основната им характеристика – направени са от два или повече съставни материала с различни свойства, като новият материал съчетава качествата на съставните и се отличава най-вече с якост и лекота, което му дава неограничено поле за приложение.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас