Изберете страница

Табела за офис

Табела за офис – табели за офиси, административни сгради, ресторанти, хотели – табела за офис.

Каква може да бъде една табела за офис? Всичко зависи от визията на компаниите, чиито офис сгради имат нужда от табела. Една непретенциозна табела за информация от алуминий или метал – това е лесна и красива табела за всеки офис.

На какви офисни нужди може да отговори такава табела?

Тя ще съдържаща нужната информация и може да отговори на изискването информацията да се променя. Най-подходяща тогава е елоксираната алуминиева табела за офис. Какво представлява тя? Това е рекламен продукт, произведен от обработен при електрохимичен процес алуминий за постигане на оптимална защита на материала срещу корозия и абразивни повреди, както и създаване на естетически ефект чрез получаване на цвят. Защитният  слой по повърхността на материала, който се получава при процеса, е съвсем тънък и по твърдост се нарежда след диаманта. Такава табелка се отличава с устойчивост на външни и вътрешни условия, като влага, температурни промени и други механични повреди.Освен това е впечатляваща със стила и дизайна си. Носителят на информация на такава табела за офис е лист хартия, която може да се отпечата на всеки принтер, а смяната е съвсем лесна и може да се извърши от всеки. Може да се направи печат не само на текст, но и лого, фирмен знак и орнамент. Такива многофункционални табелки са подходящи не само за офиса, но и за конферентни зали, където да служат за информация за предстоящи събития. Информацията може да се сменя бързо безброй пъти. Елоксираната табела е подходящ избор и като етажна табелка за офис сградите или в жилищни блокове, както и във всякакъв тип обществени сгради.

За външна рекламна табела на офис сграда възможностите са по-широки. Обикновено външна табела за офис се прави за имиджова реклама на фирмата. Рекламният продукт се облепва с цветовете на фирмата, поставя се лого или друг фирмен знак. Най-често табелата на офис сградата се изработва  с лице от винил, еталбонд, пено PVC, инокс. Използваната плоскост може да бъде огъната или да има странични бордове. Рекламните изображения се отпечатват чрез широкоформатен печат или табелите се апликират с плотерно изрязани надписи и знаци от фолио. Ако създадения конструктивен проект го изисква, се прави рамка или носеща конструкция. Всяка табела за офис е индивидуален проект, създаден в конкретна среда, в която се гледа, и място, където се монтира, затова предварително се прави оглед на обекта.

Външната табела за офис трябва да пасва на архитектурната среда и да изисква минимална поддръжка. Ламинирането на продукта го запазва от външни влияния.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас