Изберете страница

Табела продава се

Табела продава се – табела за продан, стикери, знаци и табели продава се за къща, апартамент, имот или кола.

Полезна информация

Виждаме постоянно табели с различни надписи и едва ли има някой, който да не е виждал табела продава се. Подобни табели се слагат навсякъде и са ориентирани най-вече към указване и информиране за продажба на сгради или терени, както частни, така и обществени.

Най-често става въпрос за стандартни несветещи информационни табели, които представляват плоскост от еталбонд, ПВЦ, плексиглас, метал и други материали, подходящи основно за външни условия. Върху тях се нанасят бои с директен печат или се залепят надписи и изображения от един или няколко вида фолио.

За продажба на имот, терен или даване под наем

Най-често забелязваните външни табели с надпис продава се се отнасят за продажба на имот, терен или даване под наем. Такъв род информационни табели се изработват от материали, избрани в зависимост от това къде ще бъдат монтирани рекламните продукти. Стандартно за парцели, където няма строеж, информационната табела продава се е направена с метална конструкция, удобна за забиване в почвата. Стикерите, които се лепят на нея, могат да бъдат сменяни лесно, за да отговорят на динамиката на имотния пазар.

Специфики

Там, където има постройка, информационният продукт се захваща за ограда, мрежа или се разпъва между дърветата. Табела продава се за имот, терен или даването им под наем можем да срещнем дори вързана за балкона на апартамента или къщата. Задължителната информация върху табела за продажба или наем на имот включва телефонен номер на собственика или посредника. Целта е всичко, което е необходимо да бъде сведено до знанието на клиентите като предварителна информация, да бъде направено максимално бързо и достъпно.

По индивидуална заявка

Рекламните фирми предлагат изработка на табели с текст продава се не само в стандартен вид, но и по индивидуална заявка. Подготвя се дизайна, съобразен с визията на клиента, а изработката и монтажът се правят професионално.  Гарантирана е и поддръжката на поръчания рекламен продукт.

Информационна реклама

Табелата продава се е информационен тип реклама. Тя ще увеличи броя на потенциалните клиенти чрез добре подбраната важна информация, за да се гарантира успешната реализация на намерението – продажба на предлаган продукт или услуга.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас