Изберете страница

Табела с надпис

Табела с надпис – табели с надписи, табела превоз за собствена сметка – ПВЦ табели.

Табела с Надпис
Табела с Надпис
Табела с Надпис

От какво се нуждаете, ако имате печеливш бизнес?

От атрактивна табела с надпис, която да го представя ефектно и забележимо  и да бъде лице на Вашата дейност за години напред.

Външната реклама може да бъде както луксозна, така и опростена. Тя има различни варианти на изработка като: обемни букви със светещо лице, обемни букви от полистирол със светодиоди, дебел текст от несветещ материал или текст от фибран, букви с контражурно осветление, надпис от стиропор, текст от фолио.

Светещи кутии

Друг вид външна реклама са светещите кутии. Те са следните видове: светеща кутия от еталбонд, осветена от диодно осветление, светеща кутия с плексигласово лице, светеща реклама с печат върху винил или фолио.

Светлинни реклами с лице от плексиглас

Корпусът на тези реклами се изработва от алуминий, който е подходящ за външна среда, тъй като не се поддава на корозия, а освен това е и лек материал. За осветяване залагаме на LED, което е надеждно и енергоспестяващо. LED осветлението е най-ефективната възможност и е с голяма трайност. Възвръщаемостта  на инвестицията е отлична.

Светещи рекламни табели с надписи от еталбонд

Този тип светещи реклами добиват все по-голяма популярност заради материала, от който са изработени. Този композитен материал се отличава със здравина, трайност и ниска цена. Заради тези характеристики той навлезе и в рекламата покрай останалите сфери на производство, където е често използван. Рекламните табели с надписи от еталбонд имат стилен вид, с лека конструкция са и лесен монтаж. За светлинни реклами от еталбонд използваме светодиодни модули с висок светлинен добив.

Светещи рекламни табели с надписи с винил

ВИП Реклама ще Ви предложи табели и от винил, с корпус отново от алуминий. За осветяване LED осветлението е отново най-подходящия избор.

Кога да се използва винил за изработка на светеща рекламна табела с надпис?

Изборът на винил е задължителен при табелите с особено големи размери. Винилът е по-лек от плексигласа, а в същото време е изключително здрав. Освен това е издръжлив на всякакви атмосферни влияния. С лице от винил могат да се изработят светещи табели с практически неограничен размер.

Табела с Надпис
Табела с Надпис

Всякакви материали

Всички рекламни текстове могат да бъдат изработени и от други материали, примерно ПВЦ.

Свържете се с нас

Ако искате да рекламирате или дори да информирате клиентите си за Вашите продукти или дейността си, използвайте възможността да се свържете с ВИП Реклама.

Табела превоз за собствена сметка

Освен светещи табели, също така Ви предлагаме и изработка и монтаж на табела превоз за собствена сметка.

Разгледайте галерията ни!

Табела с Надпис

Ние сме на Ваше разположение

Екипът ни от професионалисти винаги е на Ваше разположение, ще се погрижи за стилния вид и функционалност на Вашите табели с надписи и ще я превърне в незаменим инструмент за фирмената Ви реклама.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас