Изберете страница

Табели за работно време

Табели за работно време – работно време табела за търговски обект – табели за търговски обект.

Информационните табели са много необходими рекламни продукти, тъй като служат за информиране, указване, ориентиране на хората по различни въпроси. Те се изготвят по всякакъв повод, нужди и за всякакви обекти. Биват различни видове. Един от тях е табелата за работно време. Този вид табели съдържа информация за дейността на обекта, където се извършва търговска дейност.

Всички рекламни фирми предлагат продукт табели за работно време. Те са изработени по стандарт в няколко утвърдени размера, като предимството им е ниската цена и високото качество. В повечето случаи те са преносими, обикновено еднолицеви, но има и двулицеви, които  се поставят така, че да се виждат от всяка позиция.

Табела за работно време най-често се изработва от ПВЦ. Подходящи са повече за интериора, или за места в екстериора без директна слънчева светлина поради спецификата на материала. Те са с добро качество и ниска себестойност и са водоустойчиви, за да могат да се ползват и за екстериорни нужди.

Според избора на рекламно представяне табела работно време се прави обикновено несветеща. Най-често срещаният продукт е табела за работно време на търговски обект и служи за информиране на клиентите за същността на работата в рекламирания обект. Работно време на табела е непретенциозен, но с висока ефективност и ниска цена продукт, предлаган на пазара от рекламните фирми.

Табели за работно време може да се поставят и на външни обекти – платени паркинги и други обекти на открито. В такъв случай те се изработват от материали, подходящи за употреба при външни атмосферни условия с изисквания за твърдост, устойчивост  и приятен външен вид. Монтажът на табели за работно време на външни обекти най-често се прави посредством свински опашки, самонарезни винтове или болтове. Табелите за работно време са тип информационни и налагат въвеждането на ред в ежедневия живот. Те се правят с гарантирано качество на използваните материали и прецизна изработка. Изключително полезна и бюджетна инвестиция.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас