Изберете страница

Указателни табели

Указателни табели – указателна табела, указателни табели за улици, знаци, пана, сигнализация.

Изберете нас

Ще Ви представим един аспект от нашата рекламна продукция – указателни табели.

Указателната табела може да бъде в много вариации и форми, като се започне от тротоарна табела, която стои пред магазин или търговски обект и има основно информираща и насочваща същност относно обекта, пред който е поставена до интериорна табела с указателна информация в офис или обществено пространство.

За улици

Табелите за указване могат да бъдат монтирани на улици, да указват и запознават преминаващите пешеходци за намиращи се наблизо търговски обекти или административни сгради.

Разнообразие

Указателна табела може да бъде изпълнена с различни материали и цветове.

Видове

Понякога рекламната табела е отрязана във форма на стрелка или е просто табела с име на улица и номер.

Какво представлява

Една стандартна несветеща табела представлява плоскост с различна големина и форма от конкретен вид материал – еталбонд, плексиглас, инокс, винил и други.

Рекламни лога

Рекламните лога също могат да се определят като рекламни табели. Предимството им е, че при тях могат да се комбинират различни стилове, цветове, ефекти и други. Това ги прави много конкурентни в сравнение с останалите рекламни продукти за външна реклама. Предлагаме Ви също така указателни табели за улици.

Стилове

Цветове

Ефекти

Професионализъм

Изборът на материал се съобразява с целите, бюджета и насоката на рекламната указателна табела, върху която ще бъдат отпечатани или залепени избраните рекламни изображения и надписи.

Дизайн

При реализирането на дизайна се използват различни техники. Един от методите е директен печат върху стандартна табела.

Директен печат

Предимството на директния печат е, че могат да се преливат цветовете на рекламното изображение. Това осигурява атрактивната визия на цялостния образ и по-силното внушение на рекламното послание. Недостатък е избледняването на боите, следствие на климатичните условия. Животът на такава табела може да бъде удължен с поставяне на UV покритие.

Несветещата Ви табела може да бъде също и ламинирана, което подобрява нейната визия и трайност на външни условия.

Облепване с плотерно рязане фолио

Рекламните указателни табели могат да бъдат облепени с плотерно рязано фолио. При този начин на реализиране на дизайна, цветовете се запазват много дълго. Това се постига с използването на фолиа с различен цвят и плътност при различните форми, букви и изображения. Изборът може да бъде и алуминиева табела с прахово боядисване. Това е непретенциозен избор с дълъг период на експлоатация.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас