Доброкачествени височинни услуги, които се отличават с изключителен дизайн и качество. Vipreklama ви предоставя най-доброто в сферата.

Височинни услуги

Рекламна агенция ВИП Реклама е специализирана да се погрижи за Вашата фирмена идентичност с пълен спектър от рекламни услуги в областта на външната реклама. Офисът ни се намира в София, но изкуството на рекламата ни води по-далече – във всички точки на България и по-високо – при сложните височинни монтажи на табели и всякаква външна реклама.
За да може нашата рекламна агенция да Ви гарантира оптимален рекламен продукт и при най-сложните и трудни за реализиране проекти на голяма височина, ние работим съвместно с клиентите по време на целия работен процес. От обсъждането на варианти, през проектирането, дизайна и изработката, до екстремния монтаж. Вие ще бъдете част от екипа ни до създаване на корпоративната ви идентичност и нейното налагане чрез реклама на голяма височина, завършвайки целия сложен цикъл съвместно с Вас.
Има много начини и техники една реклама да бъде качена на височина над 6 метра, при която говорим за височинен монтаж. Тези техники се различават помежду си по това какви условия предлага мястото, на което ще се извърши монтажът. Един от видовете височинен монтаж е чрез изграждане на скеле. Той се използва обикновено за облепване на витрини, на стъклени фасади, които не позволяват спускане по лицето на сградата. Ако условията са подходящи, може да се използва стълба. Монтирането става и чрез специализирана техника – автовишки, чрез които се достига на височина до 40 метра. За целта се използва бус или камион, специално предназначени за целта. Височинните услуги при автовишките са с най-голяма стойност, но за сметка на това са много маневрени и имат предимство по отношение на времето за поставяне по стени, фасади или подпокривни пространства. Третият начин е с помощта на обучени и подготвени алпинисти за спускане от покрива на сградата. За такъв монтаж е необходимо сградата да има подходящ покрив, да бъде с подходящи крепежни елементи, по които монтажистите ще се спускат по фасадата. Рекламата върху фасадата може да бъде табела или надпис, лого с обемни букви или пано от винил, така наречените калкани. И двата вида реклама се монтира на оживен булевард или улица със засилен трафик, за да може да бъде видяна от повече хора. Рекламните калкани се поставят на фасади или калканни стени на сгради, строителни обекти и промишлени помещения. Размерът на рекламното съоръжение е винаги различен и е съобразен с възможностите, които позволява сградата. Поради голямата видимост, калканите се използват най-вече за дълготрайна реклама. Рекламното пано се отпечатва върху промазан винил или върху перфовинил. Опъват се и се монтират на стената с крепежни елементи. Самите изображения се отпечатват с различна техника, за да се постигне висока резолюция. Предимството на този вид реклама е в ниската цена на изработка и монтаж. Освен това е ефектно и издръжливо решение за реклама.
Билбордовете са един от основните канали за реклама. Тя е изключително ефикасна, но крие и доста подводни камъни. Много важно е да бъде последователно обмислена и добре структурирана като стратегия. Монтажът и демонтажът на билбордове е вид височинна услуга, за която най-често се използват кранове и автовишки, тъй като позиционирането им става в повечето случаи на оживени булеварди и кръстовища, където е основния човекопоток. Опъването на транспаранти на фасадите на сгради без предварително подготвена конструкция е бърза височинна услуга, извършвана от алпинисти. Времето за опъването на транспаранта обикновено е около 3-4 часа и тази височинна услуга обикновено се предпочита при организиране на краткотрайно празнично събитие, като транспарантът в повечето случаи се снема непосредствено след събитието.
Предпочитани локации за поставяне на билбордове, мегабордове и калкани са местата с интензивен трафик. Те са бюджетно и същевременно ефектно, ефективно, издръжливо и практично решение при височинните услуги заради приемливата цена на винилното пано и винилната мрежа(меш) Те са здрави и издръжливи на вятър и слънце, а въздушната струя и светлината минават през перфорираното винилно платно при винилната мрежа. Много по-рядко за билбордове се използва хартия за изработване на голямата реклама поради по-ниската здравина. За най-доброто съотношение между цена и качество можете да се свържете с рекламна агенция ВИП Реклама на посочените на сайта данни за контакт. За изработка на рекламни продукти за височинна реклама се използват материали, които са защитени от корозия – алуминий, инокс, ПВЦ, плексиглас и други. Всички вложени материали трябва да са с гаранция за качество и устойчивост при продължителна употреба във външни условия. Височинните монтажи гонят висока цел – на всеки клиент да се осигурят максимално големи визуални пространства, за да контактува с настоящите и бъдещите си клиенти. Това грандиозно бюджетно решение е със статут на ефектен и мащабен рекламен проект. Използвайте тези възможности, те ще работят за Вашия успех!