Ще ви представя един единствен аспект от нашата рекламна продукция – несветещи реклами. Те са с добра цена, качествена изработка.

Несветещи реклами

Външната реклама е изключително ефективно средство в една конкурентна среда за всеки развиващ се бизнес. Всяко изделие, което е позиционирано навън в градска или извънградска среда и рекламира Вашата дейност, представлява Ваша външна реклама и е необходимо тя да бъде ефективна. Такава стратегия ще Ви помогне да изпъкнете пред конкурентите си или да популяризирате продуктите, които предлагате. Външната реклама с вложена стратегия и добре подредено рекламно послание ще спомогне информацията за Вашата дейност да достигне до максимален брой потребители и бързо ще Ви осигури нови клиенти. Ние от ВИП Реклама сме агенция, която предлага изработка и монтаж на външна реклама на конкурентни цени. Производствената ни база се намира в София, в квартал Люлин, в центъра на Кооперативния пазар, но изпълняваме поръчки не само за столицата, а и в цялата страна. Рекламните продукти, които изработваме по индивидуален проект, съобразен с изискванията и целите в рекламата на всеки клиент, са многобройни и всички са в състояние да Ви осигурят водещи позиции в стратегическата надпревара с конкурентните компании.
Ще Ви представим един аспект от нашата рекламна продукция – несветещи рекламни табели. Рекламната несветеща табела може да бъде в много вариации и форми, като се започне от тротоарна табела, която стои пред магазин или търговски обект и има основно информираща и насочваща същност относно обекта, пред който е поставена до интериорна табела с указателна информация в офис или обществено пространство.
Указателна рекламна табела. Табелите за указване могат да бъдат монтирани на улици, да указват и запознават преминаващите пешеходци за намиращи се наблизо търговски обекти или административни сгради. Понякога рекламната табела е отрязана във форма на стрелка или е просто табела с име на улица и номер. Рекламната табела може да бъде изпълнена с различни материали и цветове. Една стандартна несветеща табела представлява плоскост с различна големина и форма от конкретен вид материал – еталбонд, плексиглас, инокс, винил и други. Изборът на материал се съобразява с целите, бюджета и насоката на рекламната табела, върху която ще бъдат отпечатани или залепени избраните рекламни изображения.и надписи. При реализирането на дизайна се използват различни техники. Един от методите е директен печат върху стандартна табела. Предимството на директния печат е, че могат да се преливат цветовете на рекламното изображение. Това осигурява атрактивната визия на цялостния образ и по-силното внушение на рекламното послание. Недостатък е избледняването на боите, следствие на климатичните условия. Животът на такава табела може да бъде удължен с поставяне на UV покритие. Рекламната табела може да бъде облепена с плотерно рязано фолио. При този начин на реализиране на дизайна, цветовете се запазват много дълго. Това се постига с използването на фолиа с различен цвят и плътност при различните форми, букви и изображения. Изборът може да бъде и алуминиева табела с прахово боядисване. Това е непретенциозен избор с дълъг период на експлоатация. Несветещата Ви табела може да бъде също и ламинирана, което подобрява нейната визия и трайност на външни условия. Рекламните лога също могат да се определят като рекламни табели. Предимството им е, че при тях могат да се комбинират различни стилове, цветове, ефекти и други. Това ги прави много конкурентни в сравнение с останалите рекламни продукти за външна реклама.
Несветещата табела също може да бъде и много ефектна, независимо че липсва осветлението, което привлича веднага погледа. Табелите с вградени или изпъкнали обемни букви от плексиглас Ви дават нужната нотка на изисканост и елегантност на надписа. Изборът на цветове при този тип табели е много важно, за да може да изпъкне надписът или логото върху основата. Контрастните цветове като бяло и черно или преливащи нюанси върху отделни елементи на буквите са много интересна възможност да постигане на ефект. Ако цветовете са фирмените, то тогава ефектът е двоен.
Една интересна и модерна табела със съвременна визия за изискан интериор може да се направи от прозрачен плексиглас, който да бъде успешна имитация на стъклените табели за интериор. Плексигласът обаче е много по-устойчив и лек материал и табелката става много по-бюджетна. Желаните надписи се монтират върху основата, като буквите са тип сандвич, тоест релефни. Използват се няколко материала, примерно плексиглас, опал, фолио и надписът съчетава ефектите на всеки един от тях. Такива табели изглеждат много атрактивно и дават престиж на обекта, в който са поставени.
Предимствата на тези табели са, че визията им привлича веднага вниманието. Външните несветещи табели се отличават с висока здравина и устойчивост на външни атмосферни влияния и оттам дълъг период на експлоатация. Повечето могат да се монтират както външно, така и в интериора.
Всеки избор на стандартна или иновативна и модерна несветеща табела ще представи бизнеса Ви по подходящ начин пред широка аудитория, ще направи дейността Ви популярна. Рекламна агенция ВИП Реклама може да Ви помогне като гарантира решение и за най-нестандартната визия и проекти, които искате да реализирате.