Фасади: Те са едни от най-големите забележителности. С размер и избор на ключови локации рекламното послание ще бъде запомнено.

Фасади

Фасади са места, върху които се извършват рекламни услуги.

При тях винаги става въпрос за големи площи, които биват запълвани с рекламни послания чрез бордове, транспаранти и други. Особеност на този тип рекламни продукти е, че се работи с големи рекламни пана и се извършва височинен монтаж. Фасадните реклами са най-силно забележими. С внушителния си размер и изборът на ключови локации, те гарантират, че рекламното послание ще бъде запомнено от всички минувачи. Обикновено рекламната визия се отпечатва върху винилни мрежи, покриващи изцяло или частично фасадите на сградите. Те могат да бъдат обобщен вариант на партерна и покривна реклама, могат да бъдат и под форма на временни конструкции, монтирани на фасадите на сградите. Рекламните винили са алтернатива на рекламните табели и са подходящи за нискобюджетна реклама. В същото време те осигуряват най-голям мащаб на рекламното послание, както и неговото разнообразие. Върху винил могат да се отпечатат както големи надписи и текстове, така и изображения, лога и други фирмени знаци. Винилните платна са здрави и издръжливи, сравнително лесни за монтаж и демонтаж, могат да се използват многократно на различни обекти и това прави фасадната реклама много предпочитана от рекламодателите. Друго голямо външно рекламно съоръжение, изпълнявано чрез височинен монтаж е калканът. Най-често калканите са с правоъгълни или квадратни форми и се поставят на фасади и калканни стени на сгради, на строителни обекти и на големи промишлени халета. Най-предпочитана локация са големите кръстовища с интензивен трафик. Калканите се отпечатват върху промазан винил или винилна мрежа, но имат собствена метална конструкция – рамка закрепена за калканните стени на сградите и лицето от винил. Много популярни са за имиджова реклама. Калканите са грандиозно, но и бюджетно решение за реклама и са много използван метод в големите градове, където рекламата привлича вниманието на преминаващите от всички страни на сградата и най-вече с внушителния размер на рекламното съоръжение.
Доколко си заслужава рекламирането по такъв начин? Без съмнение това е много удачен вариант за привличане на вниманието към фирмената дейност. Градската джунгла предлага безброй възможности за внушителна и печеливша реклама, стига да се използват ясните и точни правила на този тип реклами, те включват използване на цветовете, които правят фирмата разпознаваема. Рекламното послание трябва да насочва директно към бранда. Информацията в нея трябва да бъде максимално полезна за хората. Тя е силно средство за комуникация и това качество трябва да се използва целесъобразно.
Фасадната реклама е най-използвания тип локална реклама. Тя позволява с минимални инвестиции да се постигне оптимален ефект. Това е реклама с фокусирано влияние и затова най-доброто място за позициониране е фасадата на собствената бизнес сграда или търговски обект. Най-подходящото място да се рекламира една дейност е там, където ще бъде намерена от клиенти и бизнес партньори. Брандирането на фасадата може да включва и някои от възможните рекламни елементи:
• Поставяне на фирмена рекламна табела или светеща реклама
• Използване на надпис от светещи или несветещи рекламни букви
• Брандиране на витрината или декоративните фризове
• Поставяне на информационни табла за витрина
• Рекламни колони и рекламни пана
Когато бъде брандирана фасадата на търговсия обект,, това увеличава продажбите, засилва разпознаваемостта на марката и укрепва доверието в съответния бизнес. Има и ефект на перманентна външна реклама. Визиите и посланията могат периодично да се обновяват, но смяната на позициите на рекламното съоръжение не е препоръчително без да има основателна причина. Фасадните реклами обикновено са на места с интензивен трафик и връзка с потенциални клиенти. Голяма част от успехите на фирмите с традиции се дължат на това, че те изграждат емоционална връзка с потребителите, осъществена и с помощта на фасадната реклама.
Рекламна агенция ВИП Реклама има богат опит в производството и монтажа на фасадна реклама, за което свидетелстват множеството реализирани от фирмата проекти Пространството за фасадна реклама често е желана площ и за монтиране на видеостена, с която могат да се прожектират рекламни послания като движещ се текст, който е много атрактивен. Могат да служат за прожекция на рекламни клипове при презентации на дадена марка, да се гледат филми, да се ползва за информативен блок за реклама на даден бранд. На такава стена могат да се гледат и мачове и всякакви спортни събития. Фирма ВИП Реклама е специализирана в изработка и монтаж на реклами за фасади и калкани. Разполагаме с необходимата техника, квалифициран екип с опит във височинния монтаж и можем да изработим и монтираме всякакъв тип фасадна реклама бързо и на конкурентна цена. От нас ще получите ефектно, издръжливо и практично решение за Вашата марка, продукт или услуга. За да имате най-доброто съотношение между цена и качество, се свържете с нашата рекламна агенция, за да отправите поръчка за изработка и монтаж на фасадна реклама или калкан, или пък за да получите допълнителна информация. Ние работим за Вас и Вашата успешна рекламна стратегия. Свържете се с нас!