Изберете страница

Фолио за врата

Фолио за врата – облепване на врати с фолио цени – лепене, монтиране, монтаж, ПВЦ.

Полезна информация

С времето вратите се повреждат, получават се видими следи от амортизация, следствие на ежедневната експлоатация през годините. За бързото реновиране на вратите има решение – това е архитектурното фолио за врата.  То е  лесно,  бързо и ефективно решение за обновяване на вратите и интериора, за добавяне на стилен и свеж акцент, постигане на дълбочина, добавяне на цвят или пространство в помещението или пред него. Разбираемо е защо декоративното самозалепващо фолио за врати е предпочитано – то е издръжливо, цветно и интересно, предлага много добро качество и резултат, постигнат за кратко време. Поставя се лесно и без използването на допълнително лепило. Ефектът е налице за кратко време – бързо се постига уникална трансформация. Облепянето на врати с фолио е чиста и тиха дейност, която не разваля комфорта на собствениците на имота.

Декоративно фолио

Декоративното фолио за врата се предлага в класически, модерни и артистични дизайни, което позволява широкото им приложение върху всякакви видове и типове врати: интериорни, входни, за врата на баня, тоалетна, врата на детска стая, хол, спалня, кухня и други. 

Висококачествено PVC фолио

При изработката на фолио за врата се използва висококачествено немско PVC фолио, с пълноцветен печат с висок детайл. Поставя му се покритие от ламинат за здравина и ултравиолетова защита, гарантиращо свежест и дълготрайност на цветовете. Тези фолиа могат да се монтират върху всякакви повърхности: фурнир, ламинат, дървени повърхности, плексиглас, метал, стъкло и са много ефектни върху стъклени врати. Качеството на този тип фолио е отлично и в широка гама от различни покрития, а устойчивостта на цвета се гарантира за дълги години . Лесно може да се подмени при нанесени щети върху повърхността.

За повече информация се свържете с нас!

Облепване на врати с фолио

Облепване на врати с фолио на цена, която е изключително бюджетна, е стандартна практика на рекламните фирми. Тази опция за придаване на нова визия на интериора е идеална за големи обществени сгради като хотели, спа центрове с непрекъснат режим на работа, а също и за освежаване на домашната среда.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас