Изберете страница

Фолио за прозорци да не се вижда отвън

Фолио за прозорци да не се вижда отвън – декоративно и самозалепващо фолио за прозорци да не се вижда отвън.

Запазването на личното пространство от нежелано вмешателство е естествен стремеж както в дома, така и на работното място. Наред с всички възможности, които съвременният начин на живот предлага, съществува такава опция и посредством фолио за прозорци да не се вижда отвън. Става въпрос за някои видове самозалепващо фолио за прозорци да не се вижда отвън. Кои са тези възможности?

Една от тези защити се получава с помощта на огледалното фолио, наричано още и отразително. То е вид дневна защита, при която видимостта отвън навътре е преустановена, но пък се запазва тази отвътре навън. Този вариант обаче не работи през нощта и при включено вътрешно осветление. Приятният вътрешен микроклимат и комфорт заради уединението са само дневна опция. Друго предимство на отразителното фолио е, че се поставя и премахва лесно, изгодна инвестиция е, тъй като е бюджетна опция.

Като фолио за прозорци да не се вижда отвън можем да определим и перфофолиото. То се апликира върху прозорци, стъклени витрини и други повърхности от стъкло, превръщайки ги в същото време в рекламна площ на бизнес помещението. Това фолио е мрежесто. Състои се от фини дупчици, които пропускат слънчевата светлина вътре, без да лишават хората вътре от видимост навън, но видимостта навътре е ограничена. Освен това този тип декоративно фолио за прозорци да не се вижда отвън е много бюджетен вариант, тъй като материалите са евтини, самата работа по рекламата е бърза, ефикасна и не струва скъпо. Това е вариант да се открои помещението, в което се използва фолио на дупки, пред другите подобни на ниска цена, тъй като позволява изпълнение на индивидуален дизайн, така че да бъде осъществена всяка визия на клиента.

Матирането на прозорци, стъкла, витрини, паравани с матиращо фолио се прави, за да се ограничи видимостта. Погледнато отвън, видими са само силуетите на хората в близост до матирания прозорец. Важно е да се знае, че матиращото фолио е предназначено за външни условия и реално през фолиото минава около 70% от дневната светлина, но то може да се използва и като затъмняващо фолио за прозорци.

Съществуват много възможности да се използва фолио за прозорци да не се вижда отвън и изборът се прави според останалите ползи, които се търсят с използване на вида фолио.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас