Изберете страница

Фолио за прозорци

Фолио за прозорци – рекламно, декоративно, цени, цена, тъмно, черно, за дома, стъкла на прозорци, цветно, прозорец на Баня.

Фолио за прозорци
Фолио за Прозорци

За практични и рекламни цели

Изискванията към прозорците на помещенията стават все повече. Нуждите варират от чисто практични цели – да се затъмни помещението, да се вижда от вътре навън, но не и обратно, да не проникват слънчевите лъчи в помещението, за да се запази стоката, която се съхранява и се стигне до чисто декоративни идеи за прозорците или ползването им с рекламна цел.

Така се стига до лепенето на фолио за прозорци – техника, която е в състояние да отговори на всякакъв тип изисквания. За да се спре прекият достъп на светлина в дадено помещение, се използва пясъчно фолио за прозорец. Пясъкоструйното или пясъчно фолио е изработено за външни климатични условия и е устойчиво на UV лъчите, които всъщност са най-големият проблем на обикновените фолиа. При залепване върху гладките стъклени повърхности на прозореца, то наподобява замръзнало, заскрежено стъкло и затова се използва основно за матиране. Светлината вътре в помещението е  омекотена, приятна и не дразни очите. Видимостта е ограничена и в двете посоки. Може да се използва и изцяло като декоративно фолио за прозорци, както за фирмени пространства, така и у дома. Това фолио за прозорци е с цени, които са бюджетен вариант за всякакъв случай.

Видове

Вижте страниците ни, в които пишем по-подробно за видовете фолиа, които предлагаме!

Реализирани проекти

Разгледайте нашите актуални изпълнени поръчки!

Фолио за Прозорци
Фолио за Прозорци
Фолио за Прозорци
Фолио за Прозорци

Допълнителна информация

Друг вариант за фолио за прозорци е перфофолиото. Перфо фолио се нарича фолиото на дупки. То е микропоресто или мрежесто фолио с множество дупчици по него, които са разположени симетрично. Каква е целта на това фолио и кое го прави най-поръчвания вариант за брандиране на прозорци? Това е изключителното му качество да скрива интериора на помещението, когато се гледа отвън навътре. В същото време погледнато отвътре навън видимостта е перфектна. Освен това то е отлична медия за печат и  е чудесна идея за рекламно фолио за прозорци. Това е рекламно фолио за прозорци с цена, която го прави един от търсените евтини варианти.

Тъмно фолио за прозорци се използва основно за затъмняване на прозорците, най-често на автомобилите за спиране на ярката светлина през лятото и създаване на интимна атмосфера в купето. Използването на черно фолио за прозорци е опция за специални случаи основно при прозорците на автомобилите, която обаче дава възможност за добър изглед отвътре навън.

Фирмите за реклама предлагат всеки тип рекламно фолио за прозорци на цени, които превръщат всеки вид фолио за стъкла на прозорци в достъпен вариант за обновяване на стъклените части. Изключително пъстри и креативни решения се създават с цветно фолио за прозорци. То е много добра идея и за фолио за прозорци за дома, ако се поставя на прозорец на детска стая или помещение за игра и забавления.

А кое е подходящото фолио за прозорец на баня? Най-често това е матиращото фолио, което успешно прикрива вътрешността на помещението от външни погледи. Според вижданията може да се постави за декорация както пясъкоструйно, така и перфофолио. Помещението позволява всякакви решения.

Фолио за Прозорци
Фолио за прозорци

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас