Изберете страница

Фолио за стени

Фолио за стени – фолио за стена, декорация, самозалепващо се, ПВЦ, PVC, самозалепващо.

Полезна информация

PVC фолиото се използва както при направата на всякакви рекламни продукти, така и за декорация. Декорацията на стените става с фолио за стени. То може драматично да промени цялостното усещане за пространството. Това е сравнително евтин вариант за красива, уникална, цветна стена.

Декорация

Печатът върху PVC фолио е техника, която често се използва при декорация за стена от пвц фолио . Подходяща е за представителни стени, с нея може да се постигне фотореалистично качество на изображението, чрез използване на висока резолюция на печата  – 1440 dpi, което е за по-детайлно отпечатване на изображение. Значение за качеството му имат и използваните мастила. Рекламните визии, получени по този начин са без ограничение в размера на рекламния продукт и са подходящи за декорация на големи площи като стената на дневна стая. Декорацията на стена с фолио е малко нестандартно, но много ефектно решение за украсяване на стаята. Независимо от избрания мотив  декорациите променят  скучната едноцветна стена в невероятна гледка. Такива проекти са индивидуални, дизайнът най-често е идея на поръчителя, а изпълнението носи радост на обитателите на дома.

За интериор и екстериор

Използването на фолио за стена е добро решение в мокрите помещения. Разнообразието от принтове  позволява да постигне  мечтания декоративен ефект. Не всеки може да си позволи скъпи декоративни материали за създаване на атрактивен интериор. Съвременните технически разработки обаче  позволяват да се реши проблем от всякакво естество и с всякаква сложност и да се създаде много интересен естетически ефект в бюджетен вариант. Превъзходство в това отношение има водоустойчивото самозалепващо фолио за стени на кухня и баня, представено в огромно разнообразие на пазара.

Важно

При избор на фолио за стена е важно да се вземат под внимание структурните характеристики на фолиата, като се дефинира точно предназначението на облицовката, която се изисква. Някои продукти са подходящи за използване в сухи помещения, докато други подлежат на мокрене и издържат на температурни промени. Има дори висок клас продукти, които могат да се използват на открито, без цветовете им да избледнеят.

Изпратете ни запитване!

За всевъзможни проекти

На практика с такъв облицовъчен материал могат да се реализират всевъзможни интериорни проекти, които да отговарят по цвят, вид на принта и текстура на останалата част от обзавеждането.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас