Изберете страница

Фолио за стъкла на тераса

Фолио за стъкла на тераса – ПВЦ, самозалепващо, PVC – фолио за стъкла на тераса.

Когато на остъклената тераса се предвижда да се постави фолио, най-подходящо е непрозрачното, но пропускащо светлината фолио за стъкла на тераса, което се нарича фрост или матиращо фолио. То е подходящ избор най-вече от естетическа гледна точка.

Фолиото, поставяно на стъкла на тераса, е избор основно в два случая – да подчертае нещо или да скрие нещо: да не се вижда отвън, да се намали светлината в остъкленото помещение, да се направи прозрачното стъкло по-забележимо, да открои стъклената преграда, дори да се добави изображение,  без количеството преминаваща светлина да се намали или да се постигне друг търсен ефект.

С новото строителство и намалените разстояния на сградите една от друга все повече се налага използването на фолио за стъкла на тераси, за да не се вижда отвън, за облепяне на остъклени балкони, зимни градини, прозорци и дограми в апартаментите и офисите, за да се постигне по-висока степен на усещането за частност, уединеност и защитено пространство.

Важно е да се отбележи и фактът, че самозалепващото фолио за стъкла е устойчиво на атмосферни влияния и може да се почиства безпроблемно, след като веднъж вече е добре залепнало върху основата. Дизайнът, изработен от него стои изключително елегантно и ненатрапчиво върху прозрачната повърхност, като матира зоните на изображението, деликатно сливайки се с непокритата от фолиото площ. Фолиото върху стъклото на терасата пропуска част от светлината, като в същото време ограничава видимостта. В определени случаи могат да се използват и комбинации от фрост, фрост с цвят отгоре, така се постигат и още по-плътни декорации, за случаите в които се желае още повече да се подсили ефекта или ограничи видимостта.

При използването на фолио за стъкла на тераси може да се добави оригинален декоративен акцент, който да кореспондира в максимална степен с интериора в това закрито стъклено пространство, личния  вкус и усет за красота и хармония на собственика или ползвателя на помещението.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас