Изберете страница

Фолио за стъкло

Фолио за стъкло – стъкло на прозорец, за стъкла, цветно, цена, за баня, на врата, прозрачно, цени, защитно, бяло – видове фолио за стъкла.

Фолио за стъкло

Полезна информация

Измежду многобройните възможности за ефективна и в същото време изискана промяна на стъклените повърхности е тази, изпълнени с фолио.

С фолио за стъкло може да се облепи всяка стъклена повърхност, а за постигане на точно определена цел се използва определен вид фолио.

Пазарът предлага множество видове фолио за стъкла.

С фолио за стъкло на прозорец се прави защита на прозореца от вредните слънчеви лъжи, от нежелано проникване в личното пространство или работната среда във всяка затворено помещение.

Прозрачно фолио за стъкла се слага с цел защита от слънцето, термозащита или запазване на топлината в помещението, както и за декорация.

С рекламно фолио за стъкла се изработват бързо и евтино реклами и то е чудесна опция при всякакви рекламни начинания.

Фолиото се предлага в различни цветове. Разнообразното цветно фолио за стъкло дава големи възможности, тъй като включва над 80 цвята, и може да задоволи нуждите на всеки вкус,  да отговори на всеки рекламен или декоративен замисъл. Използването на цветно фолио за стъкла е опция, която дава невероятна свобода в декоративното оформление на стъклени повърхности.

Видове фолио за стъкло

Разгледайте продуктите, които предлагаме!

Декоративно фолио за стъкла

Декоративно фолио за стъкла е малка част от рекламните ни продукти.

Матиращо фолио за стъкла

Разгледайте публикуваната от нас страница за матиращо фолио за стъкла!

Нови проекти

Хвърлете поглед върху най-актуалните ни проекти!

Обновена визия

Най-подходящи за фолиране стъклени плоскости са витрините на магазини или офиси на нивото на земята, които са големи по площ помещения, както и на кабинети, ателиета или студия. Чрез облепване с фолио за стъкло бързо, лесно и евтино може да се обнови визията им. Може да се осигури необходимия комфорт и спокойствие чрез поставяне на защитно фолио за стъкла, което да предпази от нараняване при счупване на витрината. Ако целта е да се предпазят хората или стоките от вредните ултравиолетови лъчи, тогава се поставя слънцезащитно фолио за стъкла. Ролята на фолио за стъкла против слънце могат да изпълняват много видове фолиа.

Ако главната цел на фолирането на витрините или стъклата е ограничаване на видимостта, тогава се използва бяло фолио за стъкла. То, за разлика от плътното, което ограничава видимостта и в двете посоки, позволява видимостта отвътре навън да се запази почти напълно. Светлопропускливостта при него е отлична и това го прави идеален  вариант за облепяне на витрини на обекти с работен процес в тях.

Пясъчното фолио се ползва най-често като фолио за стъкло за баня, както и за фолио за стъкло на врата, защото изолира видимостта отвън навътре и е идеалното декоративно фолио за тези стъклени прегради.

А какво може да се каже за тези видове фолио за стъкло по цена?

При всички видове фолиа важи правилото, че това са материали за промяна на визията на стъклени обекти на възможно най-ниска цена. Всичките видове фолио за стъкла с цени, определяни като най-бюджетни, са на разположение на фирмите, изработващи рекламни материали.

Фолио за стъкло

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас