Изберете страница

Шаблони за декорация

Шаблони за декорация – големи шаблони за декорация, релеф, оцветяване, стена, рисуване.

Основните приложения на шаблоните са в рекламата и декорацията. И ако рекламното им приложение е за бизнес насочените личности, то декоративното повече приляга на творците.

Шаблони за декорация се изработват се изчертава на машина за рязане на фолио. Тя има на върха си резец, който фино реже горната част на фолиото като оформя изображения или орнаменти. Този резец се заменя с молив, който чертае шаблона. Координатите за чертаене са предварително зададени на компютърен файл във векторен формат. Химикалката следи зададените контури на машината за рязане на фолио, минава и чертае, без да реже материала. След изчертаването шаблонът може да се изреже с макетно ножче.

Изчертаването може да бъде със щрихи или само отделни детайли.  Възможността за комбиниране на букви и графични елементи или отделни елементи, които са на практика неизчерпаеми, позволява всякакви дизайнерски хрумвания да се осъществят при декоративната работа с шаблон.

Големи

Ограничения в размерите практически не съществуват, защото може да се направи и застъпване на отделните медии и така се правят големите рекламни проекти като билбордове, транспаранти и други. Така създаването на големи шаблони за декорация е напълно във възможностите на техниката и медиите, които се използват.  Освен това техниката за изпълнение на такива проекти е много бърза, лесна за изпълнение и евтина като вариант.

Използването на шаблони за декорация е добро средство, с което си помагаме да наредим няколко елемента на точно определени места или в необходимата конфигурация. Шаблоните за декорация са универсални и предвидени за многократна употреба. По отношение на разнообразието няма ограничения на възможни орнаменти и комбинацията им, така че е възможно да се родят невероятно креативни идеи с тяхна помощ. Може да се използват и готови идеи, каквито има във всяка галерия с шаблони за декорация. Те се предлагат и като прилежни комплекти и са чудесен вариант за обновяване на интериорното пространство в дома, офиса или в обществени пространства.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас