Изберете страница

Шаблони на букви за надписи

Шаблони на букви за надписи – шаблони букви – шаблон на писмен знак за правене на надписи.

Чрез шаблони на букви за надписи може да се направи всякакъв текст, с произволна големина на буквите, детайлите, логото, фирмените знаци и елементи, или орнаментите, които ще го съставляват. Шаблон на букви се чертае като помощно средство за много професионални ангажименти в различни професии от областта на услугите.

Машината за чертаене на шаблони е същата както за рязане на фолио и се нарича плотер. При работа плотерът обикаля по зададените контури и така се нанасят кантовете на всеки детайл от желания от нас шаблон. Понякога се налага изработката на даден шаблон да не се чертае, а той да бъде изрязан от фолио. При такъв случай е възможно да се постигнат и много дребни детайли, по които да се редят някакви малки елементи. Примерно ако трябва да се нареди текст от отделни букви, тогава рязането на шаблон за букви е по-добре да бъде от фолио, което след това се отстранява лесно и остават залепените букви и символи на точно определеното място и с точно определените разстояния помежду им.

А какво е шаблон за правене на надписи? Той се изработва основно от гъвкаво PVC, което освен че прави лесни шаблон букви за работа, но и ги създава за многократна употреба.

С шаблон за правене на надписи от PVC лесно може да боядиса или декорира стена с желани букви, надписи или орнаменти с такава графика. Всички шаблони за букви както и шаблони за надписи се изработват по поръчка. Цената за изработка на шаблон на букви зависи от размера, материала, както и от това какво точно ще бъде изрязано. За изработка на шаблон на букви по желание на клиента или надпис, както и лого е необходим векторен файл, тъй като не може да се реже шаблон по снимка или картинка. Векторният файл за шаблони за букви на надписи също трябва да бъде съобразен с това да е пригоден за рязане на шаблон.

Обикновено шаблон на букви се изработва посредством изрязване на CNC фреза, когато шаблоните са в голям размер или са изрязани от еталбонд или от метал.

Всички вътрешни части на шаблони букви като о, в, а трябва да бъдат свързани, защото в буквите ще останат дупки.

Техниката за чертаене и рязане на шаблони за букви и на шаблони за надписи е добре разработена и се използва много заради евтините и достъпни консумативи, ниската себестойност и лесната и безпроблемна поддръжка.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас