Изберете страница

Шаблони

Шаблони – шаблон за изрязване, за стена, на букви за надписи, декорация – всичко свързано с шаблони.

Шаблони

Какво Ви предлагаме

Рекламна агенция vipreklama.org е специализирана в изработка и монтаж на всякакъв вид реклами. Фирмата разполага със съвременна техника, гарантираща високо качество на рекламния продукт.

Шаблон за изрязване

Шаблон за изрязване“ е само част от продуктите, които предлагаме.

Чертане на шаблон

Професионалното оборудване на фирмата включва машина за чертаене на шаблон. Самите шаблони са от хартия или тънък картон, като приложението на чертания шаблон може да бъде както за боядисване на фасада на сграда, така и за надписване на номер на блок, името и координатите на строител, или изпръскване със спрей на някаква информация, както и много други приложения.

Машината за чертаене на шаблони е същата както за рязане на фолио и се нарича плотер. Разликата между чертаенето и рязането на фолио е, че режещият инструмент се сменя с писец на химикалка. Казано с други думи, плотерът е изходно периферно устройство, с което се извежда графична информация върху хартия. Те възпроизвеждат сложни линейни съчетания, включително текст с една или повече писалки.

След като писалковият плотер чертае върху хартия посредством писец, това означава, че е предназначен за изчертаване на линейна графика. Основното предимство на машината за чертаене на шаблон е във възможността да се печата на много голям формат хартия. Другите предимства са: евтините и достъпни консумативи, ниската себестойност на продукта и лесното и безпроблемно поддържане.

При работа плотерът обикаля по зададените контури и така се нанасят кантовете на всеки детайл от желания от нас шаблон. Понякога се налага изработката на даден шаблон да не се чертае, а той да бъде изрязан от фолио. При такъв случай е възможно да се постигнат и много дребни детайли, по които да се редят някакви малки елементи. Примерно ако трябва да се нареди текст от отделни букви, тогава рязането на шаблона е по-добре да бъде от фолио, което след това се отстранява лесно и остават залепените букви и символи на точно определеното място и с точно определените разстояния помежду им.

Запознайте се с дейността ни на нашия сайт и използвайте дадените възможности за контакт с фирмата за информация и поръчка. vpreklama.org. работи за Вас!

Местоположението няма значение

Рекламната ни агенция се намира в София, ж.к. Люлин, но обслужваме широк диапазон от столицата – Центъра, както и кварталите Младост, Дружба, Манастирски ливади, Борово, Бояна, Студентски град. Имаме клиенти на територията на цялата страна – освен в столицата, работим и във Варна, Бургас, Пловдив, Велико Търново, Хасково, Харманли и всяка точка на България.

Когато нашите клиенти са от по-отдалечени точки от офиса ни, се налага изработеният начертан шаблон от хартия или тънък картон да се изпратят с куриер.

Услугата доставка на шаблон от хартия, фолио или картон на територията на София център, Младост, Дружба, Манастирски ливади, Борово, Бояна, Студентски град е безплатна, но предполага повече време до получаване на доставката, тъй като се комбинират повече поръчки или посещение до адрес за вземане на размери.

Нашите професионални екипи извършват монтаж на фолио, външна реклама, шаблон от хартия. Ако се нуждаете от такава услуга, рекламна агенция  vipreklama.org предлага чертане на шаблон от хартия и картон в София, Люлин.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас