Изберете страница

Шарени надписи с имената на градовете

Шарени надписи с имената на градовете – изработка на шарени надписи с имената на градовете.

Нова тенденция в градския пейзаж е позициониране на шарени надписи с имената на градовете на входа или в центъра на населеното място. Те са атрактивна и интересна новост, която се опира на добре познатата практика за създаване на надпис с обемни букви.

Тези надписи са леки и устойчиви на външни атмосферни условия и се монтират чрез захващащи елементи върху общ постамент. Създадената по такъв начин цветова композиция създава настроение на жителите и гостите на градовете, поставили подобен надпис с цел по-приятна визия на своето родно място и наистина са ефектна част от пейзажа.

Как се правят шарени надписи с имената на градовете, които могат да се видят вече на доста места?

Обемните букви, от които се сглобява надписът, могат да бъдат изработени от различни материали – алуминий, плексиглас, инокс, ПВЦ и други. Това дава възможност за различни вариации на изработка и всяка поръчка се прави по индивидуален проект.

Един от вариантите е с алуминий и плексиглас, особено ако се предвижда надписът да бъде светещ. Гърбът на всяка обемна буква се изрязва на машина за рязане на алуминий. Алуминиевите профили са лек материал и устойчив на атмосферни условия. Особено подходящ е за надписи, които ще бъдат изложени на силен вятър, каквито са условията при модерните напоследък шарени надписи с имената на градовете.

Изрязването на буквите става с компютърно управляема рутер фреза, която работи по предварително зададен компютърен файл. Получените детайли са с голяма точност. Вече изрязаният  по същия файл цветен плексиглас се лепи към канта, чрез който се сглобява лицето на елемента към тялото. Обемни  букви с лице от плексиглас и страници от алуминий обикновено се правят при по-големи размери букви, какъвто е случаят с надписите. Алуминият не корозира и видът на рекламата се запазва, въпреки външните условия.

Обемният надпис може да бъде изработен и целият от твърд материал чрез рутерно рязане на всяка буква. Цветовете се постигат  чрез директно боядисване на всеки детайл. Говорим за 3D изображения, които са издигнати до изкуство.

Монтажът на рекламното послание е осъществен чрез захващане към метална рамка, която носи всеки елемент. Атракцията на шарените обемни букви е отлично действаща имиджова стратегия за обект, който иска да остави трайно впечатление още с визията си.

Шарените надписи с имената на градовете, изработени с обемни букви се предпочитат заради това, че се виждат отдалече,  разчитат се лесно и са ефектни.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас