Изберете страница

Широкоформатен печат

Широкоформатен печат – Пловдив, София – цени за рекламна услуга широкоформатен печат.

Мощен рекламен инструмент

Рекламата с печатни изображения дава големи възможности. Тя е мощен рекламен инструмент, ако добре е използвана свободната площ за нейните цели. За това помагат и другите техники, най-вече широкоформатният печат, благодарение на който се получава фотореалистичен образ на всички изображения. Цветовете са ярки, открояват се добре и завършват цялостното впечатление от визията.

Как се осъществява?

Широкоформатният печат се прави на широкоформатни дигитални принтери, подходящи за различни видове медии – хартия, самозалепващо фолио, автомобилно каст фолио, винил и винилна мрежа, наричана още меш, платове за знамена и други.

Впечатляващо въздействие

Този вид печатане е търсен ефект, тъй като големите рекламни приложения винаги са впечатляващи. Изготвеният  по Ваш размер проект за реклама с широкоформатен печат ще вдъхне доверие в клиенти и партньори. В зависимост от размера и рекламния носител се избира и вида на мастилото. Мастилата , с които се работи, са ярки, устойчиви на външни атмосферни влияния, тъй като това е техника главно за външна реклама, макар да се среща често и в интериорни реклами.

Цени

Цена на широкоформатен печат се определя винаги  на база квадратен метър при този вид рекламен продукт. Обикновено се добавя прозрачен вид фолио, така наречения ламинат, който защитава изображението от механични въздействия и избледняване на цветовете от слънчевата светлина.

София

Широкоформатен печат в София върху всички видове медии се прави от рекламните фирми на голямоформатни рекламни носители с гарантирано безупречно качество, благодарение на отличната техника и медии, с които оперират рекламните фирми.

Пловдив

Широкоформатен печат в Пловдив, както и всички населени територии в България и Западна Европа, е опция за отпечатване на рекламни материали за билбордове, транспаранти и други големи обекти с възможности за довършителни работи като ламиниране, каширане, вграждане в дисплеи и рекламни конструкции и много други.

За различни по размер рекламни визии

Широко форматният печат е подходящ както за интериорни, така и за големи по квадратура рекламни визии с максимално дълъг срок на експлоатация.

Бизнес партньор

Печатната реклама, от най-малката, до най-голямата като размер, е бизнес партньор, който говори, убеждава и продава вместо Вас. Печатните рекламни материали увеличават продажбите и печелят нови клиенти и това е факт, доказан многократно в практиката.

 

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас