Изберете страница

3D букви

3D букви – 3Д букви – 3Д надписи, фигури, дизайн, изработка и монтаж на 3D писмени знаци от плексиглас.

3D Букви
3D Букви
3D Букви

Какво представляват?

3D буквата представлява надпис от Букви, които имат обем и дълбочина спрямо лицето.

Ние разполагаме с машина за огъване на бордове за 3D букви. Това ни позволява да постигаме висока точност за изпълнение, както и кратък срок за изработка на рекламата, независимо дали е светеща или несветеща.

Защо Ви трябват?

Навсякъде около нас виждаме десетки реализирани проекти на реклами. 3D букви красят почти всеки обект, който работи през нощта, а реализираните реклами с обемни букви – светещи или несветещи – са стотици.

Триизмерен образ

Така се постига един триизмерен образ, който се вижда от всякаква позиция, разчита се веднага и се запомня бързо. Една обемна буква е няколко пъти по-атрактивна от залепен стикер или директен надпис. Обемният надпис се възприема много по-добре от клиентите на бизнеса и това е отчетено в практиката.

Защо се предпочитат?

Рекламата с 3D букви се предпочита заради това, че се вижда отдалече, надписът се разчита лесно и е ефектен. Тези характеристики се дължат на факта, че този вид изпъкнали рекламни надписи се състоят от различни, самостоятелни знаци и символи, които са подредени в определена редица и образуват името на фирмата или посланието, което се отправя чрез тях.

Имидж

За да стои Вашата фирма добре на пазара трябва поставените реклами, които я представят пред клиенти и партньори, да кореспондират правилно с нивото и имиджа на Вашата марка. Тогава Вие ще осъществите успешна маркетингова стратегия.

Видове 3D букви

Буквите могат да бъдат светещи или несветещи.

  • Светещи

Светещите биват изработени от лек и евтин материал, като в случая предимно са за вътрешна употреба (интериорни букви).

Светещи с лице плексиглас и вътрешно осветяване;

Светещи с контражурно светене (осветлението се отразява в дистанцията между буквата и стената/фасадата).

  • Несветещи

3d надпис с различен обем, като буквата бива изработена от еднороден материал, например: PVC, еталбонд, стиропор, плексиглас, пластмаса – като повечето се монтират с дистанция от стена или фасада посредством холдери или дистанционери. Честа практика е монтаж на буквите чрез лепене директно към плоскостта или стената.

Светещи

Несветещи

3D Букви
3D Букви

Ценообразуване

Ние можем да Ви посъветваме при избора на материал. Целта на това е постигането на желания от Вас ефект. В зависимост от Вашия избор и сложността за изработка, както и целевото въздействие, цената на 3d буквите ще бъде калкулирана.

Ние сме налице

За да намерите правилната посока, Ви е необходим съветник, помощник, който не само ще Ви насочи към точното решение, но и ще го реализира за Вас. Рекламна агенция ВИП Реклама може да бъде този Ваш търсен и сигурен партньор, защото работи професионално, качествено, с ентусиазъм и внимание към всеки детайл. Фирмата предлага широка гама продукти и ще Ви изненада приятно с идеи и изпълнение в областта на обемната външна реклама.

Приложения

3D буквите имат много лица и различни приложения. Непрекъснато се развиват техниките и вариантите за изпълнение.

Изрязаните обемни 3Д букви са скулптурно изображение с арт нюанс и характерната им индивидуалност ги прави подходящи практически за всякакъв вид брандиране. Освен за външни обекти, те се предпочитат и за интериорно рекламно оформление.

3D Букви

3Д букви за интериор

В болшинството случаи изискване към интериорната реклама е да се запази целостта на помещенията, а обемните надписи под формата на 3D букви могат да бъдат поставени с различни крепежни техники – с монтажни лепила, ленти, заварени винкели, болтове или нитове. Избира се най-подходящият вариант, така че се запазва целостта на стената, а с декоративни елементи могат да се прикрият следите от монтажа.

Нека започнем вашия нов проект
Свържете се с нас

Лого

Триизмерното лого също е вид рекламен надпис с обемни букви. Най-често фирменото лого се прави от олекотени материали – стиропор или фибран, с подходящо покритие. От тези материали се правят обикновено несветещи лога. Ако изискването е да светят и да стоят на някоя витрина на обекта, се правят от прецизно изрязан алуминий на листове и се закрепват съобразно спецификата на обекта.

Позиции на пазара

Триизмерното представяне на една марка винаги води до повишен имидж и затвърдени позиции на пазара.

Пример

За наш дългогодишен клиент бе изработен 3D надпис с името и логото на фирмата. Този вид обемен надпис беше избран, защото стои внушително и придава лукс на обстановката в рецепцията. Нашият клиент държи на стила си и с рекламната си политика демонстрира своята позиция в бранша.

Технически характеристики на примера

Обемният надпис от 3Д букви беше изработен от твърд материал чрез рутерно рязане на всяка буква и детайл от логото. Монтажът на рекламния текст бе извършен чрез дистанционери, които го отдалечават от стената на дистанция от 16 мм, като дистанцията създава сянка, хвърляна от надписа върху стената. Цветовете са постигнати чрез директно боядисване на всеки детайл. Беше постигнат респектиращ стил с помощна на обемен рекламен надпис.

Визията продава

Визията продава! И това важи в пълна сила, когато говорим за рекламата с 3D изображения, която е издигната до изкуство. Уникалното брандиране с 3D букви е символ на амбиция за растеж и се използва от фирми, които знаят какво искат от своя бизнес.

С какво можем да Ви помогнем

Ние от ВИП Реклама ще осигурим присъствие на марката Ви във всеки един момент. Разгледайте сайта ни с предложения и се свържете с нашата рекламна агенция!