Vipreklama Ви предлага висококачествено брандиране на витрини в София с матиращо фолио за прозорци, матиращо фолио за стъкло на ниски цени.

Брандиране на витрини в град София

Матиращо фолио

Посредством матиращо фолио могат да се затъмняват помещения, без да се намалява светлината вътре в тях, защото това фолио пропуска голям процент от дневната светлина, но матирането осуетява пряка видимост в обекта. По тази причина матирането на стъкла и витрини е широко използвано във фирмените сгради. Примери за такива са офиси, конферентни зали, витрини на търговски обекти и много други. То осигурява комфортна и спокойна работна среда, дискретност и уют на служителите и посетителите на обекта. Със своите слънцезащитни характеристики матиращото фолио е много подходящо за складови помещения, където се съхраняват материали или готова продукция. Това се дължи на факта, че ги пази от избеляване или други повреди, които се получават от пряката слънчева светлина. Матиращото фолио е с голяма продължителност на живот. Това е негова отличителна характеристика.

Интериор

Матиращото фолио може да се използва като част от интериорното оформяне на работното помещение с красивата и оригинална орнаментика, която може да се постигне с него, а също и като част от общата рекламна стратегия на фирмата, тъй като позволява поставяне на лога, фирмени надписи и изображения върху всяка матирана стъклена повърхност. Освен за работни и фирмени помещения матирането на стъкла, витрини и паравани е подходящо и за дома. Намира приложение при стъклени прегради между отделни помещения от една група, най-вече в дневната група, където отделя визуално отделните кътове – за готвене, хранене, почивка и забавления. Възможностите при матиране в такива случаи са неизчерпаеми. Те дават възможност за постигане на различна, отличаваща се визия.

Част или цяло

Може да се матира както цяла стъклена преграда, така и части от нея, може да се поставят различни елементи за украса, а матирането на стъкло, витрина или конферентна зала е в основата на интериорните врати, витражи, паравани и някои витрини. С негова помощ се създава усещане за лукс и елегантност на цялата обстановка. Матирането на стъкла и витрини все по-често се използва при обзавеждането на баня в съвременния дом. Душ кабините, облечени с матиращо фолио и стъклените паравани от матирано стъкло ще превърнат банята от обикновено помещение в място за релакс, удоволствие и наслада от уединението и почивката след дългия работен ден. Матирането на стъклата в това помещение става с водоустойчиво фолио и влагата и температурата не са фактор. Възможно е цветово разнообразие, а не само черно или бяло. Ултрамодерните цветови решения ще удовлетворят и най-претенциозния вкус.

Изберете нас за брандиране на витрини

Моделите при матиране могат да бъдат създадени специално за клиента според неговата визия за вида на помещението му или изведени от декора на банята. Ние, от рекламна агенция vipreklama.org гарантираме за качественото изпълнение на всяка поръчка, бързината на изпълнението и съобразяване с желанията на всеки клиент. Ще изготвим индивидуален проект съвместно с Вас, основата на който ще бъде Вашата визия за това как искате да изглежда стъклото след матиране по отношение на площ за покриване, цветови решения, орнаменти и украси, фирмени надписи или лога, изображения. Професионалният ни екип ще изработи проекта с качествени материали и в кратки срокове. Остава само да се свържете с нас на посочените телефон или мейл за контакт и да направите своята поръчка, независимо дали сте в Люлин, Младост, Центъра или извън София. Ние сме на Ваше разположение!