Изберете страница

Брандиране на камион

окт. 6, 2022

Брандиране на камион – с фолио, фирмен и личен, рекламно – брандиране на камион.

Широко известно е, че професионалното брандиране на фирмените превозни средства е сред най-икономичните и популярни методи за ефикасна реклама на компанията. Най-важното условие тя да бъде сполучлива е обаче добрата изработка на визията и начинът на залепване на фолиото върху повърхността на превозното средство.

Облепването на фирмен камион с фолио фирма ВИП Реклама прави с поглед към детайла. Затова услугата е комплексна. Тя включва вземане на размери на камиона, проектиране на дизайна, отпечатване и изрязване на фолиото и професионално облепване на превозното средство. Използваното каст фолио е с перфектна еластичност, а това осигурява съвършено покриване на всички кривини по автомобила.

За фирма, изработваща изделия от ковано желязо, е проектирано и осъществено ефектно облепване на фирмения камион от специалистите на фирмата. Брандирането обхваща почти цялото свободно пространство от повърхността на камиона.Полимерното самозалепващо се фолио се използва за повърхности с леки кривини, каквато е тази на камиона. Наборът от цветове  е много широк. Апликацията на това самозалепващо се покритие може да се прилага, освен върху автомобили, и върху несветещи табели, прозорци, работни повърхности и други. Облепването с фолиото гарантира перфектната рекламна визия на брандираната повърхност. Качеството и издръжливостта на графиките върху изложения на тежки атмосферни влияния камион е гарантирано.

Логото на фирмата и рекламните надписи с информация за дейността и възможностите за връзка с потенциални клиенти са брандирани на предния капак и страничните врати, а на задната страна на камиона са изписани с черно и червено фолио всички възможности за контакт. Контрастните цветове позволяват на текстовото послание да изпъкне, да е ясно видимо и четливо.

Приложен е класическият начин за облепване на превозно средство, тъй като при движение първото нещо, което се вижда при разминаване са координатите на фирмата. При нужда могат да се променят надписи, без да се налага демонтаж на цялата медия. За целта всеки отделен надпис се реже плотерно и се апликира на желаното място, а при промяна на данните се сменя с нов.

Оптималният вариант при брандиране на фирмен камион е чрез съчетаване на двете технологии за изработка на рекламни графики – широкоформатен печат върху фолио и плотерно изрязване на надписи и изображения, както и други декорации. Те се правят с цветни автомобилни фолиа, с които се постига не само рекламна, но и естетическа цел. Фирменият камион вече е красив, цветен, стилен  и различен.

Освен рекламната функция, брандирането на камиона на фирмата има и чисто практична страна. Превозното средство се запазва от механични повреди при движение, тъй като фолиото е защитено с ламинат.

Облепването на всеки фирмен камион с фолио става по проект, който се изготвя за искания дизайн.  Следва снемане на размерите на камиона, проектът се оразмерява, отпечатва се на фолио и се ламинира.

Камионът се подготвя, като се почиства, облепва се, извършват се финални корекции и след едно денонощие освен превозно средство фирмата разполага с креативна и ефектна реклама.