Изберете страница

Брандиране на коли

окт. 6, 2022

Брандиране на коли – лични и фирмени, с фолио, рекламно, цени – брандиране на коли.

Брандирането (облепването) на служебни коли с фолио е лесен, евтин и ефикасен начин за достигане на Вашата търговска марка до широка аудитория. Много фирми предпочитат брандирането на служебния автомобилен парк като алтернатива на останалите видове външна реклама, тъй като тя е мобилна, запомняща се и всеки ден достига до хиляди потенциални клиенти.

Ако се огледаме на улицата, ще видим ,че все повече коли с марка Дачия, Рено , Фолксваген и останалите от групата на нискобюджетните превозни средства са предпочетени за служебен транспорт и брандирани с рекламно фолио. Освен че са икономични, тези марки коли са и отлична транспортна реклама и са идеални за натоварения график на фирмите в големите градове.

За всеки автомобил, който ще бъде използван за транспортна реклама, се изработва проект за брандиране според нуждите и визията на клиента. Той включва прецизно и точно снемане на размерите, дизайн, избор на  технология за полагане на фолиото, плотерно изрязване на надписи и изображения и монтаж на рекламата върху превозното средство.

За да бъдат изписани логото, фирмените знаци или контакти за връзка се използва цветно рязано каст фолио, което е специално произведено за надписи на коли. То е издръжливо на неблагоприятни атмосферни условия, както и на измиване с химията в автомивките.

Представяме Ви служебен автомобил на марката MOTIVE, брандиран с лого и каст фолио. Служебната кола според изискването на клиента е облепена с фолио с инициалите на фирмата и е поставено изработено лого на марката, а координатите на фирмата  са представени чрез надписи с рекламно фолио. Отпечанатото фолио обикновено се защитава с ламинат срещу механично надраскване и третиране с препарати. В този проект са използвани  качествени фолиа и ламинати, предвидени за апликиране на коли.

 Надписите, знаците и логото са изрязани с плотер от цветни каст фолиа. Тъй като фирменото лого е направено с повече от един цвят, елементите от всеки цвят са изрязани отделно и монтирани върху колата. С плотерното рязане се избягва цялостното облепване на съответните зони с надписи, което води до икономии за възложителя и увеличаване на трайността на рекламата.

В случаи, когато надписите, които се поставят, ще бъдат временни, може да се използват по-евтините универсални ПВЦ фолиа.

Облепването с фолио на служебния автомобил е частично, така се избягва необходимостта да се регистрира променения вид на колата, тъй като основният цвят остава видим.

Рекламна агенция ВИП Реклама извършва професионално цялостно или частично облепване с рекламни графики, лога и надписи на всякакви видове служебни превозни средства. Фирмата ни изпълнява всички услуги, необходими за брандиране на служебни автомобили – изготвяне на проекта, широкоформатен печат и ламиниране, плотерно изрязване на фолио за надписи и лога и текст, монтаж на рекламата върху служебната кола. Възползвайте се от нашия опит с брандирането на автомобили и тази инвестиция ще Ви се отплати с увеличаване на осведомеността и доверието към Вашата фирмена марка.

Брандирането на автомобил е минимална инвестиция, защото площта на рекламата е малка. Освен това колите често се брандират с плотерно изрязани надписи само с име и лого на компанията. Добавянето на надписи за контакт или декоративен елемент не натоварва прекомерно бюджета на рекламата. Транспортната реклама е отлично решение, което заслужава внимание.